Fremover og flyktningekrisen

Det er ikke hver dag man ser at avisen Fremover kaster seg rundt halsen på Høyre og Erna Solberg. Men onsdags lederartikkel, skrevet av avisas sjefsredaktør/direktør Tone Angell Jensen, ga liten tvil om at her går Høyre i tospann med AP når det gjelder å pøse på med denne ”politiske dugnad” som folket ikke er spurt om de vil være med på, der vi skal ta imot enda flere såkalte flyktninger og asylsøkere som tar seg ulovlig inn i Norge. Disse skal kalles og betegnes for asylsøkere og flyktninger, noe de aldeles ikke er!

Redaktøren mener at vi ikke må være naive, men realistisk til denne flyktningekrisen, og der skal hun få min uforbeholdne støtte. For om det er noe som kalles for naivt, så er det akkurat denne politikken som nå føres! Ja, som fører oss og landet på ville veier med kaos og framtidige konflikter som vi bare kan drømme om, og som vil gi oss mange søvnløse netter.

Har ikke våre politikere oppfattet at deres viktigste oppgave er plikten til å representere og ikke minst beskytte landets innbyggere? For ingen, absolutt ingen politikere har rett til å forandre vårt land til et ugjenkjennelig og utrygt sted, der Norge forandres i rekordfart. Folket er på vei mot det utrygge, utlovede, ”berikende" ”lykkelige” ”flerkulturelle” framtida som vi dessverre går i møte. Ja, og det, mens folket ikke får lov til å komme til ordet. Der undertegnede forgjeves har etterlyst igjen og igjen de troverdige konsekvensanalyser av en hodeløs innvandringspolitikk som Høyre og AP er skjønt enige om.

Noen ganger må jeg lure på om de som styrer dette landet er blitt fullstendig gal? For i disse tider er jo nesten alt snudd på hodet. Ja, det er greit nok om vi pøser ut 50 milliarder kroner på vanskeligstilte og fattige i andre land. Men, å bruke samme beløp på økonomiske flyktninger som nå strømmer inn over hele Europa, og hvor over 2000 ankommer Norge i uka, det er rett og slett helt absurd og helt uansvarlig! For dette har ingenting å gjøre med godhet! Men en totalt misforstått solidaritet. En milliard kroner er 1000 millioner, og hvor mange nye hender i omsorgen for de eldre hadde vi ikke fått for dette beløpet? Eller hvor mange skoler/sykehus/flyktningleire kunne vi ikke ha etablert i disse krigsherjede landa for det samme beløpet?

Sannheten er den at denne hodeløse humanismen som Jonas Gahr Støre og Erna Solberg kappes om å vise fram for verden, ja denne godhetsprestasjonen som Fremover selvfølgelig støtter, der redaktøren smertelig vet hvem regninga skal sendes til, og som våre lettsindige politikere kappes om å vise fram, ikke minst denne KrF-lederen Hareide som nå er inkludert i klubben. Og som Fremover trekker fram, der han har lagt seg samme senga som hobbysosialisten Gahr Støre.

Ingen tvil om at narsissismen er blitt overveldende i disse partiene som kappes om å bruke våre skattepenger på denne galskapen i den reneste selvgodhetenens beruselse. Der ingen ser ut til å ta ansvaret for ei framtid som vil bli veldig usikker og farlig for de fleste her i landet.

Jeg har ingenting imot at man gir hjelp til selvhjelp, der man hjelper de som virkelig har det vondt. Men når man ser disse hordene av velfødde, sterke unge menn som tar seg inn over våre grenser i nord og i sør, der politiet famler i blinde, og det meste nå er ute av kontroll. Da kan jeg ikke unngå å se på disse som de reneste snylterne der vi legger opp til vår egen meningsløse og ganske så sikker etniske utslettelse, om ikke vett og forstand kobles inn.

ANKENES, 15.10.2015. AMUND GARFORS

Kommentarer