Hvor er det blitt av de ansvarlige?

På NRK sine kveldsnyheter på TV kunne vi tirsdag kveld se hvordan hele helsevesenet i Kirkenes holder på å bryte totalt sammen. Og det etter at tilstrømningen av ”flyktninger” som kommer på sykkel over grensa er helt ute av kontroll. Ja, flyktningmottaket i Finnmark har fullstendig brutt sammen, der disse såkalte migrantene gjennomfører det som med andre ord kan beskrives som den rene knipetangsmanøver i beste militære tradisjon. Og det blir sannelig ikke lett å forsvare seg mot slikt, når selv myndighetene fremdeles nekter å tro sine egne øyne og ta inn over seg de harde fakta og realiteter!

På sykehuset i Kirkenes hersket det rene kaos, der samtlige av disse migrantene skulle gjennomlyses ved røntgen, hvor det ikke på noen måter var plass eller personale til å avhjelpe denne formidable tilstrømningen av mennesker.

Ser ikke våre ansvarlige myndigheter at alle ankommende innvandrere må få en helsesjekk mer eller mindre umiddelbart for å motvirke alvorlige sykdomsepidemier i Norge? Der det viser seg at mange av disse kan være smittebærere av meget farlige sykdommer, der de straks må under behandling. Men hvor er helsepersonellet og hvor er sykehusplassene?

Siden helsekøene synes uoverkommelig lange allerede, og det uten ekstra innvandring, må vel denne nye dramatiske invasjonen av mulige pasienter føre til at etnisk norske må flyttes bakover i helsekøen og komme aller sist?

Jeg har lagt merke til at helsepersonellet som jobber om bord på ”Siem Pilot” går med vernedrakter, inklusive munnbind når de tar imot disse migrantene som plukkes opp i Midelhavet. Og det er vel en GRUNN til at de gjør det? Men hvorfor skal ikke helsepersonellet i Norge som kommer i kontakt med disse menneskene få beskytte seg på samme måte? Hva er det media og våre uansvarlige myndigheter ikke vil fortelle oss? Ombord på ”Siem Pilot” har de t.o.m væpnede vakter! Ja hvorfor det, hvis dette bare er uskyldige mennesker på flukt?

Jeg tror våre myndigheter er ganske godt orientert og vet meget vel hva de gjør, og ikke minst hvilke katastrofale virkninger denne tilstrømningen av ukjente mennesker i sin beste alder vil få både på Norge og andre land i Europa. Man kan bare spekulere på hva som skjer den dagen terroristene kommer fram fra sine skjulesteder og slippes løs på oss alle? Enten det er på ordre fra IS-ledelsen eller på individuelt initiativ. I praksis blir det nok en kombinasjon av begge deler. Og det i en tid der ansvarlige myndigheter synes å være totalt fraværende, mens militæret og heimevernet skal bygges ned…

Have a good day! NARVIK, 14.10.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer