"Regjeringssjef" Raymond Johansen og hans byregjering

En veit sannelig ikke om en kan ta disse progressive eventyrerne alvorlig, og som nå er blitt så fisefine at de endrer navnet fra byråd/kommunestyre og til byregjering? Disse menneskene må jo være full av komplekser, der de drømmer seg inn i en verden som ikke eksisterer. Men som de likevel skal lage til, der pengene skal komme dalene ned fra trær. I en hovedstad uten biler, der kun eliten skal få lov til å kjøre…

Ja, det er vel nettopp det som er så berusende for politisk maktsyke middelmådigheter som Raymond Johansen, og som verken var brukbar som rørlegger eller trailersjåfør? Der han heller gikk inn i politikken og med rakettfart nådde sitt inkompetansenivå, også der. 


Disse klimasosialistene som nå har lagt sin klamme hånd over Oslo, de er knapt nok kommet i posisjon før de begynner med sitt hykleri, der de tror det er mulig at en by som Oslo kan bli bilfri. Hvor langt fra virkeligheten er egentlig disse undermålerne?

Det er jo bare ikke til å tro hvor fjollete, useriøs og direkte flåsete disse tre sosialistene fra AP, MDG og SV virker. Og det blir nok mange Oslo-borgere som våkner til en blåmandag når de ser hva slags lettvekter og dilletant de har valgt inn som byrådsleder, nei, unnskyld, det skulle være bypresident, borgermester eller noe slikt? For fint skal det være, selv om halve ræva henger utafor!

Og det blir ikke stort bedre av at han knytter til seg disse to kvinnfolka, den ene fra tullepartiet MDG, og som i Oslo er ledet av ei fnisende skolejentelignende elev, ja som ikke virker kapabel til å styre ei jolle utafor Aker Brygge engang. Og når en så i tillegg presterer å gi ordførerjobben til den åpenbart inkompetente Marianne Borgen som kun har en agenda, nemlig å skifte ut Oslos befolkning med utlendinger, da bør nordmenn i den byen ta dette til etterretning, og komme seg vekk i tide, mens de enda får pengene igjen for sine hus og leiligheter.

For nå har regjeringssjef Raymond talt og forvandlingen av hovedstaden til Oslomabad har tatt til. Skal bli moro å se om den nye byregjeringen kommer å skrinlegge Raymond tidligere forslag om trygge soner for kvinner (som ikke ønsker å bli voldtatt)? Å nei, det ble vel litt for kontroversielt å svelge for de to damene fra SV og MDG, kan jeg tenke meg. Men det er jo en bra start å trygge byen for kvinnene, slik at vi ikke havner i samme situasjon som Sverige, med 60.000 voldtekter i året!

ANKENES, 20.10.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer