Til H. M. Kong Harald og H.K.H. Dronning Sonja

Den 21.10. 2015 var kongeparet i Råde for å se på et mega asylmottak. Kongen kom med noen uttalelser som forteller oss at vi har lite å glede oss over i fremtidens Norge.

Nå måtte vi nordmenn og Europa vise hva som bodde i oss og hjelpe disse "flyktningene" var Kongens oppfordring til oss.

Hvor lenge har ikke vi måtte vise hva som bor i oss, herr Konge? Asylpolitikken har vært styrt av media, alt av såkalt "humanitære" organisasjoner, mektige pressgrupper og mektige personer gjennom 30 år. Og Kongehuset har stilt seg til rådighet for den ene siden, den siden som har som mål å fremmedgjøre landet vårt. Endel av kongefamilien har kanskje ikke den samme følelse av tilhørighet til vårt gamle folkeferd og vårt fedreland som mange av oss nordmenn har? Med fremmed opphav kan det være forstålig. Folket har vært satt på sidelinjen, og de som har våget å tale fedrelandet sin sak har vært behandlet som spedalske.

Nå ser vi en strøm av såkalte "flyktninger" mot Europa og vårt land. De formelig presser seg inn over våre grenser og samfunn uten tanke på hva vi mener. Som tidligere president i Algeri sa en gang i FN: Millioner vil bryte opp fra sør og dra mot nord. Vi kommer ikke som venner. Vi kommer for å erobre.


Det muslimske brorskapet har hatt samme strategi. De kan ikke erobre Europa med makt, men med mennesker.

Norge er et lite land, og folket har levd under karrige og hårde naturgitte forhold gjennom tusener av år. Men menneskene som hørte til her slet og overlevde, og bygget landet videre for sine slekter.

Er det dette vårt land Kongen nå ber oss om å avstå til de fremmede som bryter seg inn uten å spørre oss hva vi mener? Kongen nevnte også at vi hadde vært flyktninger selv, og noen dro til Sverige. Ja, herr Konge, noen tusen nordmenn dro til Sverige for så å vende hjem etter krigen. Noen av dem var sabotører og mange gikk inn i polititroppene. Andre dro til England og ble med i motstandskampen for fedrelandet. Etter at landet var frigjort kom de fleste hjem igjen. Noen av kongefamilien oppholdt seg i USA gjennom krigen og hadde vel ikke de store problemene med livet i utlendighet.

Det Kongen trolig ikke vet, eller som han kanskje ikke bryr seg om, er at vår tids folkevandring til landet fører til angst, depresjon og fortvilelse og en dårlig livskvalitet for oss som er glade i landet vårt. Vi er et lite folk på mindre enn 4 mill. nordmenn og samer, og den strøm av mennesker som noen ønsker til vårt land vil forandre samfunnet vårt for all fremtid. Kristen Clemet, kjent høyrepolitiker, sa en gang at "Om hundre år er allting glemt. Vi er alle bare blitt noe mørkere i huden." Er dette viktig? Ønsker Kongen og Dronningen også at vi skal gi avkall på vår egenart og identitet? Er det uten betydning for Kongen og Dronningen at nordmenns livskvalitet forringes som følge av masseinnvandringen?

Norvald Aasen,
6983 Kvammen 

Kommentarer