NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 14. oktober 2015

Vet våre myndigheter hva de gjør?

Klikk på bildet av Jonas og få opp en artig liten artikkel
Asylinnvandringen til Norge ligner nå på en ren okkupasjon og en trussel mot rikets sikkerhet, som vi ikke har sett siden før andre verdenskrig brøt ut. Når man betrakter vårt naboland Sverige, kan man kalle denne tilstrømningen av fremmede nærmest for en ren krig. Går man så til Tyskland, ser man at Angelas Merkels totale uansvarlighet har ført til en bølge av vold og kriminalitet over hele landet. Lovløshet, kaos og konflikter hører nå hverdagen til, der politiet knapt klarer å ta seg av de verste forholdene. I tillegg er raseriet blant befolkningen både i Tyskland og Sverige til å ta og føle på, der myndighetene nå frykter sin egen befolkning. Men like ufortrødent lar de grensene ligge vidåpne hvor den pågående rekordinnvandringen til Tyskland kan overstige 1,5 millioner fremmende, bare i år. Mens i Sverige regner man med at den totale tilstrømningen dette året vil overstige 180.000 såkalte flyktninger.

Alle med normal forstand må jo innse at dette kan ikke fortsette. Jeg håper at norske politikere og myndigheter er seg bevisst på hvilke farer som truer Norge dersom Sverige skulle kollapse. For ved en prekær krise i Sverige, vil Norge være det naturlige tilfluktsted og det neste land som skal okkuperes.

Nå er det på tide at nordmenn sier klart og tydelig ifra, at vi IKKE kan akseptere denne vettesløse og meget farlige innvandringspolitikken som hele Skandinavia nå har lagt seg på. Ja, som vil bli til et meget stort problem for oss alle!

For det som nå skjer i politikken både i Tyskland, Sverige, Danmark og Norge, er et farlig symptom på en gjennomgående sykdom som vi lenge har sett er på vei. Men dessverre, klarer vi ikke å få våre politikere til å koble inn det lille de har igjen av vett og forstand, fordi makt korrumperer og forblinder! Det tragiske er at denne tilstrømningen av såkalte flyktninger har blitt et partipolitisk anliggende i land etter land, som dermed fører til at fornuften, ansvarligheten og tankegangen stopper opp. Disse naive og uansvarlige politikerne er mer opptatt av å angripe hverandre enn å beskytte sitt eget land og folk. Her i landet har vi en meget farlig og kynisk leder av KrF, nemlig Knut Arild Hareide. Han vil jeg si er en av de absolutt verste!

Om man så prøver å fatte hva som er bakgrunnen for å la grensene stå vidåpne, der det er et fravær av alt som minner om den minste kontroll, så blir vi alle i villrede. For vi begriper ikke hva som egentlig ligger bak dette som nå skjer. Ja, man kommer stadig til kort… Ingen tvil, for det er jo det komplette anarki som innføres, ikke bare i Sandinavia, men over hele Europa, der Schengen allerede har brutt sammen, med en ”Dublinavtale” som nå har blitt til en farse. Vi kan aldeles ikke finne oss i at lovløsheten bare øker dag for dag, der lykkejegere, kriminelle, sosialklienter og en rekke terrorister skal ta over samfunnet og prege våre liv med daglig angst og bekymring for en framtid som virker både skremmende og kaotisk!

Hva er det egentlig våre politikere vil oppnå med sin uansvarlighet siden de ikke vil lytte til fornuft, men heller fortsette på kollisjonskurs med folket? Samtidig som de dysser ned realitetene og skjuler i sine budsjett de astronomiske kostnader dette vil få for oss alle. Det er en meget farlig politikk de har lagt seg på, som vil få store og alvorlige konsekvenser. Samtidig har de blitt svært så stille i sin uansvarlighet, som overgår en hver fantasi - eller virkelighet, om man bare er villig til å se den?

Eventyret og de søte drømmene om det ”fargerike fellesskap” og multikulturens berikelse står ikke lenger utenfor og banker på. Nå flytter den inn i form av et mareritt som man ikke lenger våger å våkne til. Og da er det ille! Når så myndighetene i tillegg går i søvne, da er det kanskje på tide å ta ansvar for seg og sine og komme seg bort fra dette landet mens det enda er tid?

Ankenes, 12.10.2015 AMUND GARFORS