7 klassing avslører at lærerinnen driver kristenforfølgelse på skolen

Dette er ikke enestående, særlig under Obamas regime, og det mest graverende var en mann som fikk 60 dagers fengsel for å holde bibeltimer i sitt hjem (noe Spikeren og jeg også har drevet med i våre hjem). De dømte han under "zoning laws," og sa han drev en ulovlig kirke.

For noen dager siden vant en "Navy priest" en sak imot staten, men bare fordi en dyktig advokat stilte opp for ham og brukte militærets egne lover mot dem. Han hadde fortalt hva Bibelen sier om homoseksualitet.

Den som følger med, vil snart oppdage at det nå er oss konservative kristne, som står på Guds Ord med hensyn til ekteskapet og Israel, som demoniseres. Vårt Land redaktøren kaller oss ekstremister. Vår egen David Lindhjem, tok til motmæle.

Biskop Kvarme var også ute og slengte med kjeften om kristensionister, mens prester og biskoper avbrøt ferien i 2014, for demonstrere for terror organisasjonen HAMAS. Mitt poeng: De som står støtt på Guds Ord, skal tas, for de skal bygge en Verdenskirke med paven på toppen. Den kjente svenske evangelisten Ulf Ekman blir plutselig katolikk. Den Norske Kirke er også med på laget ledet av denne skøyeren. Så Stålsettutvalget, som ville ta foreldreretten fra evangeliske kristne. Dette ble senere promotert av Brun-Pedersen hos Vårt Land. Barna skulle bli gamle nok til å velge (les bli ateister).

Mer fra USA:

I Texas var det en tradisjon hvor kristne etter militære begravelser tilbød pårørende samtaler. Intet press, bare et nennsomt tilbud. Så fikk de beskjed fra militært hold om at de ikke måtte nevne Gud, og jeg antar ikke Jesus heller. I alle disse sakene er det ateist bevegelser, som HEF, som presser på. Og så skrøt de av at militæret hadde gått med på at når Bibler forsvant fra deres gjesterom, skulle de ikke erstattes. En stor seier, av samme type HEF søker. Den gamle Wikipedia siden til Brun-Pedersen sa: "Min største sorg er at ikke kristendommen var blitt forbudt for lenge siden." Dette kom opp under en debatt i Aftenkampen etter Christopher Eric Hitchens bortgang. Da jeg senere var innom Wikipedia siden var setningen fjernet.

Det finnes utallige graverende eksempler i skolen og andre sammenhenger, hvor de faktisk promoterer glansbilder av Islam, og jeg har illusjoner om at det skjer ting i vår egen norske "einskapsskule".

Den kristne evangelisten og misjonæren, Franklin Graham, har tatt bladet fra munnen og sagt ifra. Og gjett hva: Han fikk bokettersyn av alle sine institusjoner. Dette er noe Obama har satt i gang mot en hver som trosser ham.

W. Kirkehøyden

Kommentarer