Galskap satt i system!

TV2-nyhetene kunne her forleden kveld fortelle oss at av de flere tusen såkalte "flyktningene" som er kommet syklende over grensa fra Russland de siste ukene, så har hele fem personer fått avslag på sin såkalte "asylsøknad" og blitt returnert til Russland. Ja, tenk det! HELE FEM STYKKER!

Jeg får vel like godt først som sist innrømme at jeg ble overrasket over at tallet var så høyt! Nei, det er IKKE ironisk ment, i det hele tatt, når man vet hvilke puslinger som bestemmer i dette landet...

I praksis blir så og si ingen utvist fra Norge. Jo, en og annen nigeriansk prostituert klarer de vel å få sendt ut. For ikke å snakke om dersom det skulle være noen syriske eller irakiske kristne flyktninger som muslimene ikke har klart å kverke underveis.

Et avslag fra UDI betyr ingen verdens ting. For det første har de et hav av ankemuligheter, og behandlingen av anken tar lang tid. Dersom det blir nei også etter ankebehandlingen har de minst tre gjenstående muligheter. Og deretter kan de søke om opphold på humanitært grunnlag, og som de trolig vil få fordi de klart å få til en viss mengde barn i ventetiden. Skulle det likevel bli nei nok en gang, da kan de på nytt dra det gjennom hele ankemølla med tingrett, lagmannsrett, høyesterett og videre til Strasbourg. Hjelper ikke det heller, kan de bare likevel gi blaffen, og la være å reise. Skulle de derimot bli hentet av politiet og satt på et fly, så er det bare å reise tilbake til honningkrukka i Norge. Vi har sett nok av eksempler på at uttransporterte er tilbake i Norge, samtidig med politifolkene som eskorterte dem ut er tilbake på Gardermoen.

Og som om ikke dette var nok, så kan de også påregne at det spretter opp såkalte "støttegrupper" både blant nordmenn og blant innvandrere. Disse gruppene demonstrer, skriver brev, går i tog og holder et sabla leven for at vedkommende skal få bli i "det lovede land" hvor pengene sitter svært løst hos NAV. I tillegg er det alltid noen som er villig til å bryte norsk lov, der de skjuler vedkommende slik at politiet ikke får tak i dem i det hele tatt.

Alt det snakket vi nå hører om "rask behandling" og "rask retur" er med andre ord den rene løgn og rent bedrag overfor det norske folk! I praksis vil så og si INGEN som klarer å komme seg inn i Norge, bli returnert! Det blir i så fall som om noen hadde forsøkt å hindre S/S "TITANIC" i å synke ved hjelp av et øsekar. Noen vanndråper ville de vel ha fått over bord. Men i praksis ville det ha gjort null og nada i forskjell.

Dersom vi ikke stanser invasjonshæren på grensa, så vil Norge i løpet av svært få år kollapse til et voldelig og blodig kaos og et konkursbo. Så lenge Regjeringen med Erna Solberg i spissen ikke vil stenge våre grenser både i sør og i nord, så vil innstrømningen bare vokse og vokse, der ingen lenger har kontroll og oversikt.

Og er de først kommet inn er de, for å sitere Kari Voght (av alle) "Kommet for å bli" og som igjen blir vår egen undergang!

NARVIK, 11/11/2015 AMUND GARFORS

Kommentarer