Hareide sin hykleriske plan

Vi har lenge kunne følge radarparet Trine Skei Grande og Knut Arild Hareide sine bestrebelser på å omforme Norge til en fremmed multietnisk suppe.

Nå sier Knut Arild Hareide at det er viktig å ikke ekskludere Fremskrittspartiet. (Nettavisen 02.11 2015)

Her er det all grunn til å tvile på Hareide sine gode ønsker for Frp.

Hareide vet at så lenge Frp kan sitte i regjering og drive den politikken som blir utstaket av opposisjonens innvandringsaktivister, her spesielt ført frem av Hareide, Skei Grande og Lysbakken, så vil trolig Frp som politisk parti miste oppslutning i fremtiden. Vi skal huske på at for disse partiene, pluss den øvrige opposisjonen, er Frp bare et ekkelt hår i deres svikefulle suppe.

Så lenge disse partiene klarer å binde Frp i regjeringen har de selv fritt spillerom for å få sin innvandringspolitikk gjennom. Frp blir bare et gissel som vil tape i det lange løp, og mennesker med nasjonal ansvarsfølelse vil miste tiltroen til Frp.

Hareide og hans medspillere vet at hvis Frp gikk ut av regjeringen som følge av at de ikke oppnår noe som helst som kan redde landet, så vil Krf, Venstre og Høyre selv få i fanget hele invasjonen av migranter som de har ønsket seg hit. Da vil de selv få hanskes med den innvandringen som om en tid vil føre til at nordmenn blir en minoritet i eget land. Dette må nødvendigvis også være deres ønske.

Kjell Magne Bondevik sier til Nettavisen at han blir trist når han ser hvordan Frp forholder seg til flyktningkrisen. Sannheten er vel heller at dette ikke er noen "flyktningkrise" men en ren invasjon fra sør mot Europa. Her utpeker Norge seg som den mest attraktive landingsplass grunnet det hav av såkalte "humanitære" organisasjoner, en overivrig media og aktive profittører som støvsuger statskassen for enorme summer, mens de ønsker alle velkommen for å overta etter oss nordmenn. At den tidligere "statsmannen" Bondevik synes dette er en forlokkende tanke burde ikke forundre noen av oss som husker ham fra det politiske liv. Det kan være passende at Bondeviks ettermæle skrives fra et sitat fra Omars Pakt, om hva som kreves av oss vantro: "Vi skal holde portene vidåpne for forbipasserende og reisende. Vi skal gi tre dagers mat og husly til alle muslimer som kommer vår vei".

Men her passer det vel bedre å omskrive teksten litt og heller si: Vi skal gi evigvarende mat og husly til muslimer og alle andre fremmede som kommer vår vei.  

Norvald Aasen,
6983 Kvammen

Kommentarer