Hvilken plan ligger det bak masseinnvandringen?

Syriske terrorister og krigsforbrytere popper nå opp over alt.
Mens våre politikere krangler om hvor de 9,5 milliardene som skal dekke kostnadene med de ekstra såkalte "flyktningene" neste år skal hentes fra, så veit man snart ikke hva man skal gjøre eller tro. Kanskje bare le eller gråte, eller bare resignere over dette vanvittige pengeforbruket som mangler enhver realitet og fornuft? Og som dette landet aldri har sett maken til. Det skal bli spennende å se hvor mange måneder ut i 2016 det vil gå før disse pengene er brukt opp og de må gå til Stortinget for å be om enda mer. Da foreslår jeg at de flytter kommaet en plass til høyre, så vil det kanskje holde ut 2016? Etter hva vi nå er blitt forespeilet, og om hvilke mengder med mennesker som vil ta seg inn her til neste år.

Ser ut som ingen av disse såkalte myndigheter er villig til ta inn over seg at det ikke er noen slags ende på denne strømmen av fremmede som nå velter inn i Vesten. Det er et nærmest uendelig hav å ta av, ja nok til å forbruke til siste krone, ikke bare i lille Norge, men i hele Vest-Europa. Og dette er det noen som konsekvent nekter å se i øynene. 

I Sverige har de slått alarm, der dette nå vil føre til den totale kollaps både økonomisk, sosialt og kulturelt.

For meg ser dette ut som å være planlagt, der denne flyktningstrømmen skal være med på å bryte ned hele Europa som ei ny slags krigføring. Ja, vår egenart, enkeltlands kultur, språk og væremåte skal forandres. Og utslette enhver nasjons suverenitet.

Det eneste som kan redde Europa nå er at Putin gjør seg ferdig og "rydder opp" i Midt Østen. USA med NATO og EU er ikke særlig begeistret og er vel heller rasende, der de ønsker å demonisere Russland som endelig grep inn for å få stoppet krigen og ikke minst flyktningstrømmen til Europa.

Ethvert oppegående menneske ser jo at den pågående og illegale smuglingen av muslimske flyktninger til Europa vil skape et kaos ved grenseovergangene som vi tidligere aldri har sett. Der denne konstante strømmen av båter over Middelhavet og Egeerhavet synes ustoppelig. Og dette avslører igjen et nettverk som genererer inntekter til mafia og en rekke terrororganisasjoner, bl.a IS.

Det vi nå opplever er at en hemmelig plan utviklet av NWO, altså Den nye Verdensorden, nå faller på plass. Og denne planen går ut på å systematisere ødeleggelsen av det europeiske folk. Der vi aldri skal bli i stand til å reise oss opp igjen!

Europa og Norge er nå inne i sin skjebnetid. Dette kan bare ikke fortsette. Vi har også fått sluttsummen på selvmordet som er mellom 700 og 800 milliarder kroner. Men selv det er altfor lite. Skal man i det hele tatt regne på dette må man gjøre to forutsetninger. Den ene er at strømmen på et eller annet tidspunkt vil stoppe. Men det vil den ikke. Ikke før de såkalte humanitære organisasjonene erstattes med grensevakter som har ordre om å skyte. Det vil heller ikke skje.

Den andre forutsetningen er at de som kommer blir såkalt "integrert" - men det vet vi at de ikke blir. Muslimer har ALDRI i islams 1400 års historie latt seg integrere i noe land.

Det er i stedet vedkommende land som blir okkupert som blir integrert i islam!

NARVIK, 09.11.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer