NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 6. november 2015

Steng grensa over Storskog NÅ!

Enhver som så reportasjen fra grensa mellom Russland og Norge ved Storskog, som TV2 viste i kveld (3 nov), de fikk virkelig noe å tenke på. For dette var urovekkende! Og noe som jeg aldri trodde skulle skje i dette landet, der Norge nå fullstendig har kapitulert og satt alle lover og sikkerhetsregler til side. Mens vi lar oss totalt overkjøre av Russland. Der det nå strømmer inn mennesker som vi ikke har den minste kontroll på hvem de er, hvor de kommer fra, hvem som sender dem, eller hva som er deres oppdrag her i Norge.

Mandag kom det inn 174 såkalte asylsøkere og flyktninger over Storskog, og i dag tirsdag omtrent like mange. All kapasitet der opp i Finnmark er for lengst sprengt, der store fly nå er chartret inn og går i shuttletrafikk mellom Kirkenes og en rekke flyplasser i Nord og Sør-Norge.

Samtidig er landets "styresmakter" totalt handlingslammet og trolig i sjokk, der de sitter og lurer på om hva de kan gjøre for å stoppe denne invasjonen av muslimske okkupanter. Ja, som tar seg inn i landet vårt med god hjelp av våre myndigheter, som om det var det helt normale. En hver utlending som bare klarer å få tak i en sykkel, han kan fritt ta seg over Storskog, der norske myndigheter bukker dem inn og forsyner dem med mat, penger og en enveis flybillett til 3-4000 kroner. Og det mens charterflyet står klar på Høybuktmoen for å fly dem til Vestlandet eller andre steder.

Der blir de nok engang ønsket velkommen av gjeng dårer som er totalt uten den minste skepsis, der alt av virkelighet og fornuft er borte. Og der de fleste av disse som kommer, ikke er syrere, men unge afghanske menn eller andre nasjonaliteter.

Kjære Erna Solberg! Er du statsminister eller er du bare en som tar ordre fra andre og kun er en som administrerer for landets undergang? Er denne regjeringa din satt fullstendig sjakk matt? Skal dere bare sitte der og se på at landet voldtas og raseres? Tenker dere ikke på vårt eget folks sikkerhet? Og hvorfor blir ikke grensa stengt?

Dette ser meget farlig ut, og det enste som nå kan redde oss er en eller flere hendelser som vekker folket. Alt annet ser ut til å være nytteløst, der det norskefolk ikke engang får opplysning om hva som foregår i sitt eget land. Enhver ser jo at dette kan IKKE fortsette!

All fornuft tilsier at grensa ved Storskog bør stenges omgående! Dette budskapet må spres i Russland straks. Ellers vil vi få en humanitær katastrofe i Nord-Norge og på Kola-halvøya utover vinteren. Og det er heller ingen god grunn at Norge ikke skal gjennomføre en streng grensekontroll mot Russland! 

Schegen-avtalen er for lengst satt ut av spill, og derfor kan vi stoppe denne invasjonen på dagen! Det er kun vilje det nå handler om! Og hvor er våre statsmenn når man trenger dem som mest? For nå er det heller ondskapens apostler som leder "Godhetsindustrien" og som sitter med makta. Ja, som igjen leder oss mot Europas samlede undergang! For nå spilles det russisk rulett med både vår økonomi, folkets framtid, og landets sikkerhet. Der det hele er bare uhyggelige, skremmende og totalt uakseptabelt!

NARVIK, 03.11-2015. AMUND GARFORS