NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 16. november 2015

Terroren og Massedrapene i Paris

132 mennesker er så langt drept og mer enn 350 skadet,
mens over 100 er livsvarig eller alvorlig skadet.
Så slo de til igjen, disse Muhammeds disipler med sitt blodige terrorangrep på uskyldige unge mennesker, midt i Paris sentrum sist fredags kveld. Allahu Akbar ropte disse blodtørstige terroristene mens de i narkorus myrdet og skjøt ned helt tilfeldige personer som dessverre oppholdt seg på feil sted til feilt tidspunkt. Der disse stakkars uskyldige menneskene måtte betale prisen for politikernes svik og ansvarsfraskrivelse.

Ja, terroren i Paris var en varslet katastrofe! For Frankrike er et av de land i Europa, sammen med de skandinaviske land som har vært mest fraværende i sin kontroll med den muslimske innvandringen. Og nå, nå får folket betale en svært høy pris for denne likegyldigheten. Der 132 mennesker så langt er drept og mer enn 350 skadet, mens over 100 er livsvarig eller alvorlig skadet.

Samtidig fortsetter blandingen av muslimske flyktninger, velferdsinnvandrere og IS-terrorister å strømme inn i Europa, der politikerne forvirret og rådvill begynner å innrømme at det faktisk ikke er slik vi er blitt fortalt. Der de fleste som søker asyl er personlig forfulgt i sine hjemland. Mens vi heller hurtigst mulig bør ta inn over oss realitetene, at det faktisk finnes en rekke mennesker som kommer hit, med kun sine onde hensikter!

For den terroren og det blodbadet vi nå så med skrekk og gru gå for seg i sentrum av Paris, det er noe som bare vil øke i omfang over hele Europa. Ja, dersom ikke vi snart innser at vi er i krig med islam! Og denne terroren som nå er kommet på vår egen dørstokk, det er kun et resultat av tiår med kriminell unnfallenhet, handlingslammelse, kulturmarxisme godt blandet med en meget farlig globalisme som har snudd verden på hodet. Og der disse udugelige og uansvarlige politikerne, journalister, intellektuelle og såkalte ”eksperter” på islam har bablet i vei om det fargerike fellesskap og den berikelse som skal vederfare oss alle. Jomen sa jeg smør!

Det er først og fremst media som bærer ansvaret for at det snart er krig i Europa, nok engang. For det står nemlig ikke i den menneskelige makt å motstå medias ansvarsfraskrivelse over sannheten. Folkets talspersoner som enda tør skrive sannheten og som står fram med fullt navn, de blir utestengt eller nedkjempet en for en. Når man ser på dagens debatter på TV, så ser man jo at sannheten også der skal feies under teppet. Der disse ”journalistene” har full kontroll med regien i studio i det som de kaller for politisk debatt, men som er et rent bedrag som går sin evige gang. Et bedrag som overgår Hitlers propagandaminister Josef Goebbels, med god margin!

Merkelig at det er politikerne og journalistene som alltid fordømmer andres forslag til å tenke sikkerhet for sitt folk og sitt land? Nei, de ønsker ikke at det tenkes lenger fram en sin egen nesetipp. Og hver gang terroren rammer oss, da blir de så forferdelig overrasket og kommer med sine merkelige bortforklaringer. For så vettløst som politikerne over hele Europa har styrt de siste tiårene, så er det ikke særlig overraskende det som nå skjer midt i hjertet av Paris. For når folk fra voldelige kulturer som er vokst opp med vold, og som utfører vold og terror også i Europa, da bør ikke disse dobbeltmoralistene i hele tatt virke som om dette kommer uventet på dem.

But I have news for you!: Blir disse Muhammeds disipler mange nok her i Europa, så vil dette kontinentet bli like voldelig som hjemlandet deres, der de kommer fra! Og der flesteparten av politikerne i Europa vil få stå til rette og ta sitt medansvar for ei framtid som vil bli meget dyster, farlig og svært så skremmende!

NARVIK, 15.11.2015 AMUND GARFORS