NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 20. november 2015

UDI og Frode Forfang må stoppes - NÅ!

Undertegnede trodde ikke sine egne ører da jeg så UDI-direktør Frode Forfang stå der på TV og fortelle oss at vi kan vente oss minst 100.000 asylsøkere til landet neste år. Ja, det kan like godt bli opp til 150.000. For her går det meste på cirka og omtrent. Og jeg kjente bare hvor jeg begynte å puste tungt der både angsten og redselen tok meg, der jeg i en salgs vond åpenbaring ser et bilde av landet vårt okkupert av fremmede fra en rekke land i Afrika og Midt-Østen. Der jeg ser denne overbetalte direktøren fra UDI med bakgrunn fra AUF, stå der og representere okkupasjonsmakten. Ja, det var bare uniforma fra det tredje riket som manglet, så hadde han gått rett inn i rollen som dem vi måtte slite med fra 1940 til 45. Jeg skulle gjerne vite om denne direktøren driver UDI som en stat i staten, og om hvilke hjemler han har til å beslutte en slik kommende katastrofe av inntrengere, okkupanter og terrorister som nå skyller inn over landet? Og hvilke budsjetter er det han følger? Eller tror han at penger kommer ned fra trær, slik de fleste sosialister har som vane?

Hvorfor sier ikke denne UDI sin øverste representant at nok er nok? Det hadde vært både realt og ansvarlig. Men han velger heller å kjøre på til landet bryter sammen i kaos og et økonomisk ragnarokk som denne nasjonen aldri tidligere har vært i nærheten av. Disse svake politikerne våre opptrer som om Frode Forfang er den rene diktator og som har blankofullmakt til å kjøre landet mot undergangen, mens de sitter musestille og ikke tør mukke til denne mannen.

Det som slår og sjokkerer meg er hvordan denne problemstillingen fra UDI blir formulert, der det nå kommer store horder av inntrengere og såkalte asylsøkere/flyktninger til våre grenser i sør og i nord hver eneste dag, uke etter uke, måned etter måned. Og der vi bare står og ser på dette, totalt handlingslammet, der dette fremstilles som noe uunngåelig, en variabel og en slags betingelse som vi bare må akseptere. Ja, som er der og som vi ikke kan gjøre det minste for å stoppe, der denne superbyråkraten Forfang holder pressekonferanse og forteller både Statsbygg og Forsvaret at de må sette i gang å finne ekstra boplasser og tomter over det hele land. Fordi det kommer en forventet migrasjon av fremmede som bryter seg inn i landet vårt. En migrasjon som er i ferd med å knekke norsk økonomi og omdanne Norge til en ustabil kruttønne som kan eksplodere når som helst.

En skulle jo tro at denne mannen hadde såpass ballast fra sin tid i AUF/AP, at han for skam skyld burde vite, ja som i hvert fall burde falle ham inn, at det er politikerne som skal legge rammene. Og der de igjen, skal ha folkets mandat, dersom det først skal legges til rette for landets selvmord, med ei slik dramatisk samfunnsomveltning som dette det nå legges opp til fra UDI. Og det er et mandat som folket ALDRI vil gi sitt samtykke til, dersom dette legges ut til en folkeavstemning!

Det er heller ingen hemmelighet at disse asylsøkerne som det aldri blir stopp på, det er blitt en milliardbutikk for alle som vet å sko seg på denne tragiske trafikken. Her kan omtrent alle som har noe å leie ut, kjøre sugerøret dypt i skattebetalernes lommebøker. Og der vi er med på å skifte ut befolkningen, ja rett og slett innføre nye folkeslag som skal overta vårt kjære fedreland.

Ja, mens massedrap og bomber går av med stadig hyppigere tempo i et snart ødelagt Europa, og der t.o.m muslimen Abid Raja sier at dette bare er starten, da er det på høy tid å legge denne vanvittige asylpolitikken på hylla. For i disse tider når UDI kan være så uansvarlig å legge til rette for over 100.000 asylsøkere i året, og det mens Norge er med å krige i muslimske land, da må en jo lure på hvor intelligente de er disse folka, når de ikke engang skjønner at de bereder grunnen for vår egen undergang?

Få ut fingeren folkens!

Skriv protestmail til Frode Forfang: ffo@udi.no
Skriv protester på bloggen hans: http://blogg.udi.no/
Skriv protest meldinger på Twitter: https://twitter.com/frodeforfang

NARVIK, 20.11.2015 AMUND GARFORS