We stand with Israel - now and forever!

Jeg - Kirkehøyden - vil gjerne poste denne artikkelen, og jeg kommer antagelig å gjenta / vise til den i senere diskusjoner, i tillegg til hva Spikeren selv ytrer om temaet. La meg fortelle at Spikeren og jeg er nære venner, ja vi kaller hverandre Brødre i Troen, så her står vi sammen.

Vi er konservative kristne i ordets beste forstand. Det vil si at vi baserer vår tro ene og alene på Guds Ord - ikke på meninger og synsing. Derfor står vi med Israel og det jødiske folk, for løftene i Ordet er klinkende klare. De som er uenige i dette, skygger elegant unna Guds Ord og alt som taler Israels sak.

Så til det politiske: Spikeren har blitt oppfordret av andre som deler vårt syn om å stenge ute enhver som fremmer konspirasjonsteorier eller viser noen form for jødehat. Endog stenge noen ute med basis i hva noen kan ha ytret på andre forum. Dette strider mot alt Spikeren og jeg selv står for.

Grunnen er fordi disse personer kan betrakte seg som kristne, ha legitime syn på ting som skjer i Midt Østen og Islams utbredelse i Europa. Og her finnes det et hav av fakta, som ikke kommer fra andre enn muslimer selv: Nemlig hva de og islamister sier om sin tro og hva de endog planlegger for vårt kontinent - med korresponderende handlinger. Her trenger ingen å ty til konspirasjonsteorier, for alt sammen utfolder seg foran øynene våre, "as we speak." Og gjett hva: Jødene står øverst på deres drapslister. Ja, de har faktisk lovfestet det i Midt Østen, slik som nazistene lovfestet Holocaust. Alt sammen var "lovlig."

Så om jødenes verdensomspennnende makt og roten til alt ondt: Intet folk har fremmet mer rettstat (basert på GT), kultur, kunst, vitenskap, teknologi, moderne medisin, avansert jordbruk, listen bare fortsetter, herunder arbeidsplasser og en serie ydelser til palestinere / sine fiender.

Hvorfor går så alle avstemninger i det shariavennlige FN imot dem? Ikke bare den muslimske 57 lands gruppen, men andre despotier / diktaturer og vestlige demokratier med Norge i spissen, undergraver Israel i FN. Og nå også USA, som tidligere har stoppet mye av urettferdigheten med sitt veto i Sikkerhetsrådet siden 1948. Nå er alt sammen i fare fordi Obama administrasjonen er i seng med Islamister, inkludert Iran. USA er endog mer venstreekstrem enn vest Europa. Obama står også for en grell kristendomsforfølgelse internt i USA. Han løfter heller ikke en finger for å beskytte kristne i Midt Østen, Afrika og Asia. Det finnes en stilling for det, men den har han ikke utnevnt.

Og intet av det ovenfor har altså jødene kunnet stoppe med sitt "verdensherredømme". All deres støtte er nå mini stater i Stillehavet, og noen få Afrikanske land som yder dem sann bistand, og til dels konservative Australia og Canada i det siste. Ja, det finnes konservative kristne (Erik Selle) som oss, som har fortalt små afrikanske stater at om de velsigner Israel, så vil Gud velsigne dem.

Dette burde Norge legge seg på minne når vi nå invaderes av Islam og Frankrike nettopp har blitt rammet av ekstrem terror. Står det jøder bak det også? Selvfølgelig, jeg kjenner ondskapen, den dukket opp etter 911, hvor muslimer danset i gatene av glede og stolthet, og snur seg for å gi jødene skylda, sammen med elementer her midt i blant oss i vesten. - til høyre og venstre. Der forener de kreftene - med sitt felles jødehat.

Spikeren ønsker at SC skal være et forum for frie ytringer, men han vil ha visse begrensninger, som jeg også støtter 100%. Vi vil ikke ha antisemittisme, nazipropaganda, holocaustfornektelse eller oppfordringer til vold. Vi vil heller ikke ha jødekonspiratoriske utsagn, basert på 2000 år (ja lengre) med løgner fra djevelen "himself".

Dette har dessverre infisert landet vårt, som har lange tradisjoner for jødehat helt tilbake til da Grunnloven ble forfattet. Alle vil være stolte av Henrik Wergelands kamp for jødene. Han hadde selv konspiratoriske oppfatninger i sin ungdom. Men han fikk jødiske venner i Frankrike og oppdaget snart at konspirasjonsteoriene var falske. Fordi han var en rettferdig mann, tok han konsekvensene og kjempet til sin død for å få fjernet den berømte "jødeparagrafen". Men nå er vi altså tilbake til "square one."

Landet vårt flyter over av jødehat under dekke av uenighet om Israels politikk, med høyremannen Willoch i spissen. PLO har til og med gitt ham ærespass! At Israel bør legge seg flate for å bli utryddet av sine naboer er noe de har konspirert med i 67 år, og de har prøvd utallig ganger. Helt fra dagen etter at det jødiske folk fikk tilbake bare deler av sitt historiske hjemland iht. internasjonal lov startet arbeidet i Folkeforbundet og ble fullført i FN. Og en avstemning i Hovedforsamlingen var faktisk ikke nødvendig. Mandatet var klart lenge før det.

Nå er det ikke bare nynazister som har skylden for jødehatet i landet vårt, men vår egen venstreorienterte presse, NRK, TV2, akademia og store deler av våre politiske partier, langt inn i de borgerlige leier. De gjentar løgner og dekker over Israels fienders ondskap og intensjoner. Helt bevisst og samordnet med våre såkalte Midt Østen "forskere" og "eksperter."

SC er et forum med kristen konservativ orientering, noe som omtrent ikke finnes lenger her i Norge. De som har ideer om jøder, som jeg belyser ovenfor, har utallige forum å boltre seg på og kan til og med starte sine egne forum. Men ikke her, for her ønsker vi å stå sammen med Israel og det jødiske folk, med basis i Guds Ord og fakta som gjør at trollene sprekker.

Med ett hederlig unntak med kraft, etter at de fikk nær 10.000 medlemmer, må norsk presse nå vokte seg. For etter sommeren 2014 ser vi en bedring takket være MIFF.  Ingen har kunnet ta dem på ett eneste punkt, for de kan sin historie, helt fra første verdenskrig, og mandatet, Bolfour deklerasjonen og San Remo møtet.

Ellers ser det ut for at muslimer ikke kan gjøre noe galt i vårt land. Det flommer nemlig over av forsvarere som karakterdreper enhver som forteller sannheten om hva de selv sier om jøder og planlegger her i Europa. Imamer som gir råd til norske muslimer sier faktisk rett ut at de skal avslutte jobben Hitler ikke maktet. Det er fakta, og likevel er det ingen som reagerer...?

Også våre egne myndigheter setter inn resusser for å stoppe frie ytringer på andre forum og sosiale medier som sier det som det er, om muslimers aspirasjoner, endog mot vårt eget land. Alt dette mens våre sakskyndige stiller opp i retten for å forsvare de mest avskyelige utsagn fra muslimer, som nå er lov. Og ingenting er anket av våre påtalemyndigheter.

Når lederen for Islamsk sier at "våre IS gutter" avtjener førstegangstjenesten i Syria, så later man som om det aldri ble sagt. Erna tar en selfie sammen med ham, og NRK spør ham aldri i studio om hva han mente med dette utsagnet, senest etter Paris terroeren. Men dersom en rabiat jøde skulle si noe, gjett om de bringer "nyheten", selv om Israelske myndigheter avviser det, ja rettsforfølger egne ekstremister.

Så skulle ingen tåle Spikers Corner, som ett av få åpne forum som står med Israel, på bibelsk-, rettslig- og politisk grunn. Basert på fakta.

W. Kirkehøyden

Kommentarer