Har omsider også Jonas Gahr Støre forstått alvoret?

Nylig kunne vi lese i en av Norges største aviser: "Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har den siste tiden mottatt flere hundre bekymringsmeldinger knyttet til asylsøkere. I noen av sakene er det blitt funnet bilder av avkappede hoder og IS-symboler."

Nei, det er nok ikke bare Sveriges statsminister Stefan Løfven som nå innrømmer av de har vært litt for naive og uansvarlige når det kommer til denne faren fra militant islamisme. Og som nå er på full fart inn i Europa. Nå ser det også ut som Arbeiderpartiets store stjerne, Jonas Gahr Støre som i årevis var en aktiv pådriver og tilhenger av det "fargerike fellesskap" og det "flerkulturelle" Norge, også har kommet til sans og samling.

Gahr Støre er vel også den som er den ansvarlige og som fikk applaus og trampeklapp hos sine egne, da han på sin famøse måte sto fram på Ap's landsmøte og proklamerte at Norge skulle ta i mot 10.000 flyktninger fra Syria. Der dette ble fremstilt som et eksempel på "dugnad" i norsk humanistisk ånd. Mens kostnadene og farene for en slik dugnad, det ble nesten ikke nevnt.

Men etter høstens store tilstrømning av flyktninger til Europa, og ikke minst terroren i Paris, da har pipa til Gahr Støre fått en annen lyd. For nå går også han ut og advarer mot islamismen som er på full fart inn i de fleste land i Europa. Der han sier at det er på tide å ta et oppgjør med disse farlige kreftene.

Kanskje det også er på tide at Ap begynner å forstå at det går en grense også for folk flest, når det kommer til knivsstikking, knivdrap, voldtekter og annen kriminalitet som har eksplodert i dette landet? De fleste ser denne nedadgående voldsspiralen på nasjonen som et moralsk forfall, ja der vi har latt oss styre av EØS-regler og Schengen. Og da vil jeg bare minne Gahr Støre som nå er blitt kristen, om et ord fra Paulus brev til Romerne, kapitel 1, vers 18: "Guds vrede åpenbares fra himmelen over all ugudelighet og urett hos mennesker som holder sannheten nede i urett!"

For våre politiske ledere har i et horribelt omfang risikoutsatt vårt fedreland med hensyn til landets innbyggere, sikkerhet og velferd. Ikke minst vår bærekraft, både økonomisk og kulturelt, samt nordmenns nasjonale identitet. Alt dette forannevnte er særlig ille med tanke på de unge og ufødte nordmenn. Og ikke minst sier det alt om den mangel på respekt våre politikere viser for vår nedarvede kultur og hvilke liten ære de viser for våre forfedre.

Jonas Gahr Støre, Stefan Løfven, Erna Solberg, Børge Brende, Angela Merkel og mange andre topp-politikere, er i dag den største trusselen mot et demokratisk Norge og Europa. De har feilet monumentalt! Og det er ikke en dag for tidlig at de snur og vender om! For i disse farlige tider trenger vi ledere med ryggrad, mot, ærlighet og integritet.

For hvordan kan vi godta at politikerne eksperimenterer med folkets framtid, vår sikkerhet og vårt lands være eller ikke være i denne innvandringsgalskapen som folket aldri har fått sagt sitt om? Og der dette meget farlige eksperimentet bare skal fortsette som om dette var helt normalt? Det bør nå være klart for alle, også for våre uansvarlige politikere, at det er i ferd med å gå galt, ja fryktelig galt dersom ikke fornuften og forstanden blir koblet inn! Nå er det nok. Det rekker nå!

NARVIK, 14.12.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer