Hetsen mot statsminister Erna Solberg

De fleste av oss vil nok være enig med statsministeren om at det å bruke hennes vekt og utseende i debattinnlegg, både er forkastelig, useriøst, dumt og sårende.

Men det som Erna Solberg og resten av stortinget ikke ser ut til å skjønne, er at den landssvikerpolitikken som nå føres overfor det norske folk, kan få noen til å uttrykke seg litt over streken, der de i ren frustrasjon lar sitt sinne, sin frykt og sin maktesløshet gå utover statsministernes utseende. Dette er selvsagt beklagelig, men det norske folk begynner nå å bli alvorlig bekymret for fremtiden, både for seg selv, sine barn og ikke minst for sine barnebarn.

Alle vet jo at siden Norge gikk med i Schengen og EØS-samarbeidet, har våre grenser fungert meget dårlig, ja som de rene luftspeilinger, der hvem som helst har kunnet forsere dem uten at vi overhode vet hvem disse personer er, hva de vil her eller hvem som står bak disse gruppene. Og det er en kjensgjerning at de aller, aller fleste av de som kommer til landet er muslimer - og det er unge menn i sin "beste" alder!

Jeg vil spørre Erna Solberg om regjeringen har kontroll på dette? Og kan hun vennligst love meg at ingen av disse personene som har invadert oss de siste 3-4 månedene, ikke vil kunne være en trussel for det norske folk? Spesielt når myndighetene IKKE kjenner ID'en på de fleste? Kan hun garantere at det blant disse ikke finnes krigsforbrytere, terrorister, voldtektsmenn og drapsmenn? Hvis ikke, da vil jeg si at Erna Solberg svikter det norske folk og bør gå av så fort som mulig!

Våre grenser må opp igjen, fysisk og med militært vakthold 24 timer i døgnet! For hverken statsministeren eller det øvrige maktapparat har noen slags rett til å spille russisk rulett med nordmenns trygghet, liv og helse!

Narvik, 02.12.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer