Kirkehøyden og Norvald diskuterer Hareide og Napoleon


Tenk, Norvald: Norge var 400 år under Danmark, så under Sverige, som et oppgjør etter Napoleon. Danmark var på "feil side" og vi ble gitt bort som et usselt krigsbytte.

Men ennå var ikke vår nasjonalfølelse drept...

I dag går alle landsvikerne løs på vår nasjons historie. Sosialister og kommunister er verst, som Mao og Pol Pot.
De ble hyllet av våre egne, som nå går løs på vår kristne kulturarv, for å åpne opp for arabisk fascisme...

Og Hareide føler seg krenket over å bli kaldt landsviker?!


Helt riktig, Kirkehøyden: 400 år under Danmark så 90 år som krigsbytte under Sverige, så 5 år under Hitler, og nå, mindre enn 100 år som nesten fritt land, så skal vi inn under en ny tvangs- og terrortid. Den tiden kommer ikke til å bare vare i 5 år, jeg frykter også at den vil vare i mere enn 400 år, men da er vår folkeferd, vårt gamle norrøne folk, for lengst borte - og som Kristen Clemet sa, glemt. Jeg har gjennom utallige leserbrev minnet folk på denne historien fra Svartedauen i 1349 og videre oppgjennom. Likevel synes det som om det er uinteressant for den vanlige norske kvinne og mann. Det virker som om vi er et folk som har mistet livslysten og som heller ønsker å dø. Det er det nå store muligheter for vil skje. Fra pol potterne til Høyre, og i noen tilfeller også som infiltratører i nasjonale partier, gjør de sitt beste for å gjennomføre sitt nidingsverk mot vår nasjon - og mot Europas nasjoner. Som forfatteren Arild Dahl: "Jeg blir stiv av skrekk ved tanken på at Norge, slik vi kjenner det, vil være like norsk og hvitt om 50 år." Eller professoren som skal dekonstruere oss slik at vi aldri mere blir en majoritet i eget land.

Hvor er folkets hoder????


Norvald Aasen har laget sin egen personlige julehilsen av dei to flaskelamma som han har på gården sin og ønsker å dele dette som en liten julehilsen til oss alle. Med denne lille "friskussen" ønskes alle på Spikers Corner en riktig God romjul og et skikkelig Godt Nytt År!

Vi håper pinnekjøttet faller i smææææk...


Kommentarer