NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

tirsdag 8. desember 2015

Norske myndigheter tar barna fra kristne foreldre!

Hevder norske myndigheter gjennom barnevernet har kidnappet deres fem barn - anklages for kristen indoktrinering.

Norske myndigheter driver kristendomsforfølgelse av kristen familie!

En rekke internasjonale kristne medier er nå i ferd med å rive i stykker det glansbildet vi liker å ha av våre egne myndigheter og vårt eget land. Historien om hvordan norske myndigheter ved vårt beryktede “barnevern”  grep inn og fratok ekteparet Marius og Ruth Bodnariu deres fem barn og plasserte dem i fosterhjem er knapt blitt nevnt i norsk presse. En rekke internasjonale medier, deriblant store kristne aviser som Charisma, Christian Today, WND og The Christian Institute har omtalt saken som norsk kristendomsforfølgelse anno 2015.

Saken om det norsk/rumenske kristne ekteparet Marius og Ruth Bodnariu som har blitt fratatt sine fem barn fordi norske myndigheter mener at parets barn blir utsatt for religiøs indoktrinering, har ikke blitt omtalt av norske kristne aviser. En rekke blogger som kritiserer norsk barnevern har riktignok omtalt saken som rent internasjonalt blir oppfattet som kristendomsforfølgelse i regi av norske myndigheter.

Familien Bodnariu bor i Naustdal på Vestlandet som ligger nord for Bergen. Historien om hvordan norske myndigheter med hjelp av barnevernet som våpen regelrett har kidnappet ekteparets barn fordi de angivelig blir utsatt for det myndighetene våre kaller “religiøs indoktrinering” har tidligere blitt omtalt i rumensk presse, men nå har saken også nådd amerikanske kristne nettsider. Det store amerikanske magasinet Charisma News kjører søndag historien om Norges skitne bakside på førstesiden og tidligere har både WND, Christian Today og Christian Post omtalt saken om foreldrene som er blitt fratatt sine barn fordi de angivelig skal ha hevdet at Gud straffer synd.

Flere av de store kristne mediene har i de siste dagene fortalt sine lesere om den norske kristendomsforfølgelsen i regi av norsk barnevern - som uten god grunn har kidnappet og plassert ekteparets fem barn i fosterhjem. Norges forfølgelse av det kristne ekteparet blir i flere medier sammenlignet med Sovjetunionens forfølgelse av kristne under kommunisttiden.

Støtt: Underskriftskampanje til støtte for foreldreneOBS: Videoen er hentet fra en annen sak.

Les mer på Søkelys