Verden trenger flere slike som Donald Trump

Takk og pris for at vi har en mann som Donald Trump i denne kaotiske, farlige og feige verden vi nå lever i. For Mr. Trump, han sier bare det som bør sies og som burde vært sagt for lenge siden! Uansett hvor mye det blir benektet, feid under teppet, tiet om og løyet om, så er det et faktum at muslimer blir hjernevasket fra barnestadiet, i samsvar med deres vanvittige, hatefulle ideologi islam, forkledd som religion. Hvor de blir opplært til fiendeskap, hat og respektløshet overfor alt og alle som ikke er muslimer og som står utenfor den islamske verden.

Denne innstillingen og den religiøse påbudte intoleransen overfor oss ”vantro” den skaper store konflikter og motsetninger med den etniske og øvrige befolkningen i et hvert vestlig land der de velger å bosette seg. Jo flere de blir, to tydeligere trer dette fenomenet fram. Mens våre politikere velger å se en annen vei, og helst overse denne trussel som bare blir større år for år.

Derfor trenger verden flere politikere som Donald Trump, Marine Le Pen, Geert Wilders, Nigel Farage, Victor Orban og Jimmie Åkesson. Dette er politikere som tør stå opp og si sannheten i en verden som har blitt så politisk korrekt, der vi omtrent skal tvinges til å godta hva som helst, uten å kny. Disse politisk korrekte har langt på vei ødelagt våre samfunn og kneblet oss på en slik måte at vi ikke lenger har ytringsfrihet! Selv om noen prøver å innbille oss det motsatte. Der de vrøvler og snakker varmt om en ytringsfrihet som for lengst er gått tapt…

For i et samfunn der man ikke lenger skal ha lov til å sette ord på problemene, der vil vi heller ikke bli i stand til å løse dem. Jeg har for lenge siden hatt et lite håp om at noen ærlige politikere som har sett galskapen, ville komme på banen. Og nå ser det virkelig ut som folk begynner å få nok. Og derfor er både Donald Trumps popularitet og Marine Le Pens sitt parti Nasjonal Front, et friskt pust og et sikkert tegn på at noe nytt er på vei.

I årevis har vestlige politikere nedvurdert og sveket sin egen befolkning og støttet opp om verdens mørkeste krefter. Ja de har støttet krefter som faktisk ingenting har å gjøre her i siviliserte land. Krefter som overgår både kommunismen og nazismen med god margin i ondskap. Noe vi fikk bekreftet i Paris den 13.november i år!

Jeg kunne aldri forestilt meg at Donald Trump, en steinrik milliardær ville bli den personen som skulle redde den vestlige sivilisasjon fra muslimer, humanister, gudsfornektere, venstreradikale og menneskerettighetsforkjempere som gjerne fyller opp hele den vestlige verden med millioner av fremmede mennesker. Mange av disse som er grovt kriminelle, som er ansvarlige for drap og voldtekter og som ser på oss her i vestlige og kristne land, som deres fiender.

Til alle tider har herskere, enten de var konger, politikere eller tyranner trodd på utopier. Det viser seg alltid at de har tatt feil og mislyktes i sin iver, der de gikk mot både folket, naturen og fornuften. For slik kunstige prosjekter som ikke har livets rett, slik som denne vanvittige og skremmende folkevandringen, som ikke på noen måte er levedyktig, vil også falle sammen som på steingrunn. Tro meg! Og da vil det hjelpe fint lite uansett hvor mange besvergelser, løgner og sjikaner som kommer mot oss. Ja, vi som bare har påpekt det helt åpenbare fravær av fornuft og mangel på bærekraft i deres utopier om det multikulturelle og det fargerike fellesskap, sammen med muslimer. Og som også Donald Trump, så ettertrykkelig prøver å få oss alle til å forstå.

NARVIK, 12.12.2015 AMUND GARFORS

Kommentarer