NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 7. januar 2016

Statsminister Solbergs nyttårstale

Etter hvert har man blitt vant med å høre mye svada, banaliteter og svulstige begrep i nyttårstalene som kommer fra de forsjellige statsministrer som har sittet med makta i dette landet. Men årets tale fra Erna Solberg har nok satt rekorden i tullprat og vrøvl...

Og hvorfor må nesten hele nyttårstalen tilegnes de fremmede, asylsøkerne og andre som presser seg ulovlig inn i landet? Når hun først velger å bruke så mye tid på dette og som vi nordmenn må sitte å lytte til, der jeg kjente det kokte inne i meg, hvorfor snakker hun ikke også om de negative sider med innvandringen? Ja, om IS, terror og frykt for disse? Og ikke minst om de vanvittige økonomiske og sikkerhetsmessige konsekvensene som følger i kjølvannet av en hodeløs innvandringspolitikk som det norske folk aldri er blitt forelagt?

Har kanskje Erna Solberg tatt på seg oppgaven med å være disse ubudne gjestene sin representant? Hva om hun nevnte hva denne "fredens religion" har med seg inn i vårt tidligere trygge land? Hvorfor fortalte hun oss ikke om at den tradisjonelle nyttårsfeiringen måtte avlyses i Paris, Brussel, Moskva og i siste liten i Munchen?

Hvor lenge tror hun at vi skal godta at denne økonomiske og sikkerhetsmessige bomba trykkes ned over våre hoder? Solberg vet meget godt at denne menneskestrømmen av fremmede inn i landet vårt, den splitter hele folket og setter den ene opp mot den andre. På samme måte som vi ble splittet under EU-striden. Ja, en føler bare maktesløshet og forbannelse over myndighetene som ikke vil lytte til folket. Men som kjører i det samme sporet og skylder på "Internasjonale forpliktelser" - og som er underskrevet i FN. Men uten at folket er spurt om de er villig til å dele landet vårt med fremmende!

Maken til talentløs og intetsigende nyttårstale skal man sannelig leite lenge etter. Her skal altså vi nordmenn vise vår medlidenhet for disse migrantene som strømmer inn i landet vårt og som nå har passert 30.000, bare i 2015. Og i tillegg skal vi skape jobber, skoleplasser, hus og leiligheter til alle disse. Har ikke Erna Solberg fått med seg at det snart ikke finnes jobber å oppdrive i dette landet? 

Mens arbeidsledigheten vil bli skyhøy i 2016! Der selv høyt utdannede ingeniører må livnære seg som drosjesjåfør eller ta jobber som ligger langt under deres kvalifikasjoner! Hvorfor kan ikke Solberg være ærlig nok å fortelle oss at det allerede er over hundretusen nordmenn som ikke har arbeid? Og langt flere vil det bli!

Når det gjelder denne integreringen som hun stadig maser om, så har vi prøvd dette i mange år, men til ingen nytte! Da det ikke er mulig å få analfabeter i jobb. Det er bare unntaksvis at noen av disse er kvalifisert til å arbeide i Norge. I stedet får vi skyhøy ledighet og en mengde kriminalitet som koster samfunnet enorme summer.

Jo, banalitetene til Solberg sto i kø i denne famøse talen hennes. En har jo god grunn til å undre seg over om det er nødvendig å bruke de samme utslitte ord om igjen og om igjen? Slik som dette forslitte politiske munnhellet "utfordringer"- opp til sju åtte ganger i løpet av en kort tale? Og vær så snill, slutt med å bruke order "dugnad" når vi veit at statskassa kommer til å gå tom lenge før disse menneskene er kommet i arbeid eller er blitt såkalt integrert!

Nei, dette var ingen nyttårstale til det norske folk! Det var heller god og gammeldags propaganda-TV og kampanjejournalistikk. Og ikke ulikt slik vi kjenner det fra diktaturstater som vi helst ikke vil sammenligne oss med!

NARVIK, 03.01.2016 AMUND GARFORS