NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 2. januar 2016

Til Sylvi Listhaug angående innstramminger i asylgalskapen

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug
Her vil jeg bare si at har du folket på din side! Du kan trygt kjøre tøft videre! 

Det er ikke NOAS, "Redd barna", Venstre, Krf, SV og MDG som skal avgjøre vår fremtid!

Reportasjen på TV2 den 28.12. 2015: Journalisten spør deg om hva med vår solidaritet med resten av Europa.: Du er norsk statsråd og din jobb er norske forhold! Det er vårt eget folk og lands ve og vel som er din plikt å tenke på! Dessuten: Vi er en av de minste nasjoner i Europa.

Og så har vi aldri vært en kolonimakt som fortjener å få smake fruktene av kolonitidene! Det får andre, større og mer folkerike stater i Europa stå oppe med! De som også har vært kolonistater! At Europas stormakter ikke bryr seg med å sikre yttergrensene, Schengen, får de ta ansvaret for selv.

Vi bør snarest trekke oss fra både Schengen og andre internasjonale forpliktelser som medfører vårt folks og vår nasjonalstats undergang. Konvensjoner og internasjonale avtaler som er til skade for vårt eget land må avsluttes! Nordmenn og samer utgjør bare ca 3,8 mill. mennesker her i landet! De fremmede vokser oss sakte men sikkert over hode.

Midlertidig opphold for såkalte "asylbarn": Helt klart! Noe drastisk må gjøres også her ellers stopper aldri denne trafikken før også vårt land er et ubeboelig kaos! Flest mulig av dem må sendes tilbake til sine familier uten opphold! Resten sendes senere!

Som folk har vi rett og plikt til å ta vare på vårt eget samfunn og oss selv som nasjon! Vi ser stadig at vårt eget må vike for at vårt samfunn skal falle smak hos de som har kommet hit. Dette truer vår historie, kultur, religion og alt vi kjenner som vårt.

Det er vi selv som må tenke på å beskytte vårt og oss selv! Det er en utrolig frekkhet at tusener bare velter innover et annet kontinent og andre lands grenser og krever at her skal de bli! Disse skal bygge sine egne land og samfunn!

Disse tenker på seg selv, og kun seg selv! De tenker ikke på oss og det som er vårt! Det er vår plikt å redde vår egen fremtid og det som er vårt! Radarparet Hareide og Skei Grande får bli så sinte som de bare vil. De er ikke på vårt folk sin side. Husk prof. Nikolaus Gjelsviks ord: Den som sputtar på sitt eige folk, og det som høyrer folket til, den vert velsedd hjå framandherrane. Den personen kan dei bruka.

Jeg ønsker deg lykke til i din krevende jobb, Sylvi Listhaug, og ønsker deg et godt og fruktbart Nytt År! Du er nå vårt siste håp, hvis du skulle tape her så tror jeg at alt håp er ute for at vårt folk og fedreland kan bestå i fremtiden!

Med vennlig hilsen
Norvald Aasen, 
6983 Kvammen.