AP alene i heksejakten på Ketil Solvik Olsen

Hvis man ser nærmere på saken i Kontroll og Konstitusjonskomiteen, så ser man at dette var et partipolitisk billig spill drevet av sprettballen Martin Kolberg. Her skulle man «til bunns» i denne ikke-saken.

Jaggu bunna den skikkelig også. Det var jo selve saken som ble senket i dypt farvann. Da Anundsen var leder i komiteen så var det knapt noen sak som var viktig nok for komiteen å bruke tid på.

Kolberg står igjen som den klovnen han er, og er avkledd og ydmyket etter å ha kjørt saken i media i månedsvis. Det samme gjelder Anne Marie Storli og hennes advokat. Jeg hadde ikke turt å vise meg offentlig etter et så kynisk spill. Jeg husker overskrifter som: «Han ødela karrieren min». AP-media på sitt mest kvalme.

Han (Kolberg) på en måte ER komiteen, selv om den består av alle partiene. På samme måte som Jagland VAR Nobel-komiteen. Det er trist at institusjoner som denne er sandkasse for ubrukelige politikere

Man kunne sette punktum med det, men det er først nå det begynner å bli interessant. For hva er det vi ikke får vite her? Det er alltid noe.

Anne Marie Storli er selve nøkkelen til det opprinnelige bråket, og den påfølgende farsen. Hvorfor? Jo fordi hun, og mange andre, er viktige muldvarper i Statsadministrasjonen. De er ikke tilfeldig plassert, hvis man velger å tro sitt.

Akkurat som han fyren ved Navn Vinje (fra Møre og Romsdal), pressesjef i Vegdirektoratet gikk til personangrep på Solvik Olsen og viste klart sin partitilhørighet til AP.

Bildet som tegnes er en fullstendig uakseptabel AP-sub-kultur vi bare aner konturene av. 

Det jeg er mer usikker på er hvorfor Marit Arnstad blandet seg inn i det. Jeg gjetter på en «solidaritet» med denne sub-kulturen. Kaffedrikkingen hennes som Samferdselsminister, ga ikke akkurat utslag på Richters skala i samferdselslandet Norge. Jeg kan egentlig ikke huske å kunne sette stjerne på noe av det hun har bedrevet i forskjellige posisjoner. Det føles som å bruke penger på å ha sånne folk i posisjoner, uten å få noe tilbake.

Sånne mekanismer som er skjult i et ullent skjær, er for min del absolutt ikke en demokratisk mekanisme. Det er en gjennomsyret kultur i alle ledd.

Hva er felles for PST-sjefen, Vegdirektøren, NRK-sjefen m.fl? Har de kanskje samme farge på partiboka? Har de også kanskje en viss preferanse for hvem de ansetter? Betimelig spørsmål, eller?

Saken viser også at man ikke kan stole på mediene. Her var det NA som fikk frem fakta, mens resten av MSM kjørte hulke-historier mot den stygge ulven mens lille Rødhette var korsfestet omtrent.
«Tenke sjæl» er noe vi må gjøre fordi det ikke finnes redelighet i pressen.

Dessverre er de færreste i stand til å tenke sjæl, siden de er oppvokst med et parti som ikke liker at folk er individer, men en ensrettet anonym masse. Tall i statistikker, og lite annet. Nord-Korea kjører samme prinsipp: «Hold kjeft, og ta smulene som blir til overs.»

Fallout2