Fallout's Politiske Analyser (FPA)

Nå (17. Feb 2016) er raddiskanalen "Gaza and peaceful Islamic news today" (eller TV2 som de kaller seg) ute med nye sprell. De vil nemlig at Det Kongelige Norske Hoppeslott skal innføre en lisensbetaling for TV2 som ligner NRK-lisens, bare at ALLE hustander skal betale. Selv om de ikke har TV. Skulle ikke forundre meg om den tilbakestående gjengen der syns dette er KANON! ... Hallo?!

Hvem i huleste er interessert i betale for å bringe søppla INN i stua? Hvem gidder en kanal som utelukkende bedriver med sosialistisk hersketeknikk? TV2 burde vært nedlagt anno 2016 i likhet med all annen MSM.

AP er også ute med gnålet sitt om å sikre at NRK ikke opplever innsparing og innskjerping av midler.....I FREMTIDEN!

De NEKTER å oppgi kommunistiske og Stalinistiske midler for å sikre seg selv et talerør som kan preike deres politikk.Putin har jo sin egen private TV-kanal som heter RT (Russia Today). Men hva forventer man fra et diktatur? Er Norge også et diktatur? Jeg tror vi vet svaret på det ja.

At man må ha et kringkastingsråd bare for NRK er et tegn på hvor feil og gammelkommunistisk det er å ha en Statskanal. Denne vaktbikkja er forresten en liten og senil dvergpuddel som er tilnærmet døv og med langtfremskredende grå stær. Og helt uten sanksjonsrett! Nemlig!

MSM er uten å blunke vår desiderte hovedfiende. Manipulerer, tilpasser, forvrenger og historieforfalsker. Latterlige reportasje-team som med politisk agenda og politisk fasit i hånd bare har å fylle inn med bilder som passer og triste eller glade stemmer/ansikter alt etter hva som er meislet ned i agendaen. Å lyve ved å ta med kun halve sannheten er de også eksperter på. Fatter ikke at noen blir imponert.

Eksempel på det er Fredrik Græsvik på Gaza, og likeledes Sidsel Wold og Odd Karsten Tveit, også på Gaza. Ultra-raddiser hele gjengen. Hvis ikke jornalistikken kan være balansert så vil jeg ikke ha den inn i stua, og aldeles ikke betale for den.

Våre forvirrede politikere og den pågående tsunamien fra syd er bare symptomer på den kreftsvulsten MSM i virkeligheten er. En parasitt som fungerer som venstresidens symbiot i prosjektet de burde kallt: "Prosjektet for etnisk rensning av Nordmenn og innføring av terror, diktatur og slaveri i Norge".

Det er desverre idiotene og idiotlakeiene som råder manesjen i medieverden og politikerverden.

Man blir jo forbanna på et tidspunkt!


Fallout2.