Addendum til Det Muslimske Broderskap og det nye verdenskalifat

Følgende er opplysninger offentliggjort av tidligere statsadvokat (Federal Prosecutor), John Loftus, USA i en artikkel i Frontpage Magazine.

Al-Qaida-organisasjonens historie begynte i 1920-årene da en egypter ved navn al Bana dannet en nasjonalistgruppe som ble kalt Det Muslimske Broderskap. Al Bana var en hengiven beundrer av Adolf Hitler og skrev til ham ofte. Da det nye nazistpartiet ble stiftet i Tyskland i 30-årene ble al-Bana og Det Muslimske Broderskap en hemmelig gren av det nazistiske etterretningsnettverket. De arabiske nazister hadde mye til felles med de nye nazidoktriner. De hatet jøder, de hatet demokrati, og de hatet den vestlige kristne kultur. Det ble Det Tredje Rikes offisielle policy i hemmelighet å utvikle Det Muslimske Broderskap som det femte parlament, en armé innenfor Egypt.

DEN 2. VERDENSKRIG

Da den andre verdenskrig brøt ut, ga Det Muslimske Broderskap skriftlig løfte om at de ville stå opp og hjelpe general Rommel og sørge for at ingen engelsk eller amerikansk soldat ville forbli levende tilbake i Cairo eller Alexandria.

Det Muslimske Broderskap begynte å ekspandere i omfang og innflytelse under den andre verdenskrig. De hadde endog en palestinsk avdeling ledet av stormuftien av Jerusalem, Haj Muhammed Amin al-Husseini, en av de største bigotte personer gjennom alle tider.

Stormuftien av Jerusalem var Det Muslimske Broderskaps representant i Palestina. Disse var arabiske muslimer og nazister. En muslim, rasist og jødehater var øverste myndighet i Jerusalem og nazistenes mann. Stormuftien besøkte Hitler i Tyskland under krigen og hjalp til med å opprette en SS-avdeling bestående av bosniske og arabiske muslimske nazister. De fikk navnet ”Handjar” Muslimske Divisjon med hovedkvarter i Kroatia, men den kom til å bli kjernen av Hitlers nye armé av arabiske fascister som skulle erobre den arabiske halvøy og siden Afrika.

Da den andre verdenskrig sluttet var Det Muslimske Broderskap ettersøkt for krigsforbrytelser. De muslimske nazistenes tyske håndlangere innen den nazistiske etterretningstjenesten ble pågrepet i Kairo. Hele nettverket ble avdekket av det britiske Secret Service. Men da skjedde noe horribelt.

BRITENES FORRÆDERI

I stedet for å reise tiltale mot de muslimske nazistene – Det Muslimske Broderskap – ble de ansatt av den britiske regjering. Alle de ettersøkte nazistiske krigsforbryterne av arabisk og muslimsk herkomst ble brakt til Egypt, hvor de i tre år fikk opplæring til et spesielt oppdrag. Det britiske Secret Service ønsket å bruke fascistene i Det Muslimske Broderskap til å slå ned den nyfødte staten Israel i 1948. Kun noen få personer i den israelske etterretningstjenesten, Mossad kjenner til dette, men mange medlemmer av de arabiske hæravdelinger og terroristgrupper som prøvde å kvele den nyfødte nasjonen Israel, var arabiske nazister som tilhørte Det Muslimske Broderskap.

Storbritannia var ikke alene. Den franske etterretningstjenesten samarbeidet ved å løslate Stormuftien og smugle ham til Egypt, slik at alle de muslimske arabernazistene ble samlet. Og så, fra 1945 til 1948, beskyttet det britiske Secret Service alle arabernazister de kunne, men mislyktes i å knuse staten Israel. Det som britene da gjorde var å selge de arabiske nazistene til forgjengeren til den amerikanske etterretningstjenesten, CIA. Tanken var at amerikanerne skulle bruke de arabiske nazistene i Midtøsten som en motvekt til de arabiske kommunistene. På samme måte som Sovjetunionen finansierte arabiske kommunister, så skulle amerikanerne finansiere arabiske nazister for å bekjempe dem. Amerikanerne hadde Det Muslimske Broderskap på lønningslisten.

CIA

Men egypterne ble nervøse. Egypts president Nasser beordret alle som tilhørte Det Muslimske Broderskap om å forlate Egypt eller bli fengslet og henrettet. I løpet av 1950- årene evakuerte CIA de arabiske nazistene i Det Muslimske Broderskap til Saudi Arabia. Da de var kommet til Saudi Arabia, ble noen av de glupe hoder i Det Muslimske Broderskap lærere i Madrasene, de muslimske religiøse Koran-skolene. Blant disse lærerne fra Det Muslimske Broderskap var Azzam. På de religiøse Koran-skolene i Saudi-Arabia ble Det Muslimske Broderskap’s nazistiske doktriner kombinert med den merkelige sunni-islamske kulten, Wahhabisme, grunnlagt av sjeik Muhammad ibn Abd al-Wahhab på 1700-tallet. Wahhabisme er Saudi Arabias islamske statsreligion.

Saudi-Arabia ble Det Muslimske Broderskaps nye hjem, og fascisme, nazistiske doktriner og ekstremisme fikk innpass i de religiøse Koran-skolene. En av studentene som lyttet svært oppmerksomt til Azzams undervisning var Osama bin Laden. Osama bin Laden ble opplært av Det Muslimske Broderskaps nazister og jødehatere som hadde emigrert til Saudi-Arabia fra Egypt.

I 1979 bestemte CIA seg for å hente de arabiske nazistene ut fra kjøleskapet. Russene hadde invadert Afghanistan, så amerikanerne fortalte saudiaraberne at de ville finansiere dem dersom de ville samle sammen alle de arabiske nazistene og sende dem til Afghanistan for å slåss mot russerne. Men amerikanerne måtte gi de arabiske nazistene fra Det Muslimske Broderskap et nytt navn. De kunne ikke kalle dem Det Muslimske Broderskap, fordi dette navnet var for sensitivt. Det Muslimske Broderskap ble så gitt navnet Maktab al Khidimat il Mujahideen, MAK. Osama bin Laden ble Azzams medhjelper.

CIA løy for den amerikanske kongressen og sa de ikke visste hvem som stod på lønningslisten i Afghanistan, bortsett fra at de var saudiarabere. Det var ikke sant. En liten gruppe innen CIA visste meget godt at USA nok en gang hadde ansatt arabiske nazister og at de ble brukt i hemmelig krigføring. Den muslimske nazilæreren, Azzam, og Osama bin Laden vokste i anseelse fra 1979 til ’87.

De vant krigen. De drev russerne ut av Afghanistan. CIA sa, “Vi har vunnet, la oss dra hjem!” og amerikanerne forlot Afghanistan med sin armé av arabiske fascister.

Odd S. Beverfjord