Brev til menneskeheten

Ali Sina (pseudonym) er en ex-muslim som driver websiden faithfreedom.org. I sitt ”Brev til menneskeheten”  oppfordrer han innstending både muslimer og ikke-muslimer om ta til vettet og stoppe den islamske galskapen. Han sier at det er de muslimske terroristene som forstår islam korrekt:

”De av oss som kjenner Islam, vet at det er terroristenes forståelse av Islam som er korrekt. De gjør ikke noe som deres profet ikke gjorde og som han ikke oppfordret sine etterfølgere å gjøre. Mord, voldtekt, brutale overfall, attentat, snikmord, halshugging, massakrer og likskjending ”for å glede de troendes hjerte” – alt dette ble praktisert av Muhammed, han lærte andre det og det er blitt praksisert av muslimer gjennom hele deres historie.”

Brevet har ligget over 10 år på hans hjemmeside, men budskapet har ikke hatt noen effekt på politikere og makt-eliten.

Vi har rettsaken mot Anders Behring Breivik i minnet, og de sakkyndiges diskusjon om han var sinnssyk eller tilregnelig. Men hvilken diagnose er det riktig å gi de muslimske terroristene som langt overgår Breivik i ondskap, grusomhet og omfang? Er de normale og tilregnelige mennesker – eller har vi å gjøre med ekstremt farlige sinnssyke? Og hva eller hvem er de muslimske terroristenes inspirasjonskilde – document.no, rights.no, gatesofvienna.net, ”Fjordman”, eller koranen og ”profeten”?

Siden Ali Sina la ut ”Letter to Humankind” med oppfordring til normale mennesker om å ta til fornuften, har Boko Haram og ISIS og andre muslimske banditter og terrororganisasjoner trådt fram på scenen. Den islamske terroren er blitt mange ganger verre – og støtten til terrorister fra vestlige politikere og media ser ut til å ha økt proporsjonalt. Og den islamske terroren bare øker i styrke og omfang . . .

Odd S. Beverfjord

o O o

Kjære medmenneske, Av Ali Sina (ex-muslim).


I dag er menneskeheten utfordret. Ufattelige grusomheter finner sted daglig. Det er en ond makt som er i virksomhet som tar sikte på å ødelegge oss. Utsendingene for denne ondskapen har ikke respekt for noe, ikke en gang barns liv. Hver eneste dag er det bombing, hver eneste dag blir uskyldige mennesker gjort til mål for mord. Det kan se ut som vi er hjelpeløse. Men det er vi ikke!

Den gamle kinesiske vismannen Sun Zi sa, “Kjenn din fiende og du vil ikke bli beseiret”. Kjenner vi vår fiende? Dersom vi ikke gjør det er vi fortapt.

Terrorisme er ikke en ideologi. Den er et redskap. Men terroristene dreper for en ideologi. De kaller den ideologien Islam.

Den hele verden, både muslimer og ikke-muslimer, hevder at terroristene har kapret ”fredens religion” og at Islam ikke anerkjenner vold.

Hva er riktig? Er det terroristene som forstår Isam best, eller er det de som nedvurderer dem? Svaret på dette spørsmålet er nøkkelen til vår seier, og mislykkes vi i å finne den nøkkelen så vil det resultere i at vi taper og døden vil henge over oss. Nøkkelen finnes i Koranen og i Islams historie.

De av oss som kjenner Islam, vet at det er terroristenes forståelse av Islam som er korrekt. De gjør ikke noe som deres profet ikke gjorde og som han ikke oppfordret sine etterfølgere å gjøre. Mord, voldtekt, brutale overfall, attentat, snikmord, halshugging, massakrer og likskjending ”for å glede de troendes hjerte” – alt dette ble praktisert av Muhammed, han lærte andre det og det er blitt praksisert av muslimer gjennom hele deres historie.

Dersom sannhet noen gang har betydd noe, så betyr det nå mer enn noen gang før! Nå er tiden da vi må kalle en spade for en spade. Nå er tiden da vi må finne roten til problemet og få bukt med det. Roten til islamsk terrorisme er Islam. Beviset på det er Koranen.

Vi er en gruppe av forhenværende muslimer som har sett ondskapens ansikt og har stått opp for å advare verden. Uten hensyn til hvor smertefull sannheten kan være så er det kun sannheten som kan frigjøre oss.

Hvorfor all denne fornektelsen? Hvorfor all denne staheten?

Hvor mange uskyldige liv skal gå tapt før DU åpner øynene? En kjernefysisk katastrofe er over oss. Det vil skje. Det er ikke et spørsmål om “hvis”, men “når”. Uten å bry seg om dette så holder verden på med å grave hodet dypere ned i sanden.

Vi ber inntrengende muslimer om å forlate Islam. Hold opp med unnskyldninger, rettferdiggjøring og rasjonaliseringer. Slutt å dele menneskeheten i ”oss” vs. ”dem” og muslimer vs. kafirer (vantro). Vi er ett folk, en menneskehet! Muhammed var ikke en budbringer fra Gud. Det er på tide at vi avslutter denne galskapen og ser sannheten i ansiktet. Terroristene henter sin moralske støtte og validering for sine aksjoner fra dere. Den tilslutning dere viser til terroristenes dødskult er et samtykkende nikk til deres forbrytelser mot menneskeheten.

Vi ber også ikke-muslimer innstendig om å slutte å være politisk korrekt for ikke å såre muslimenes følsomhet. Til helvetet med deres følsomhet! La oss redde deres liv, og livet til millioner av uskyldige mennesker.

Millioner, om ikke milliarder av liv vil gå tapt dersom vi ikke gjør noe. Tiden er i ferd med å renne ut! ”Alt det ondskapen trenger for å triumfere er at gode mennesker ikke foretar seg noe.” Gjør noe! Send denne meldingen til alle i adresseboken din og be dem gjøre det samme.

Slå ned Islam og stopp terrorismen.

Det er din verden. Redd den!

The ex-Muslim Movement

Her finner du den engelske originalen.