NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 10. mars 2016

Politikerne gakker videre

Sett inn navnene selv...
I dag vil Karin Andersen (har ikke bilde (til skrekk og advarsel)) sende brev til Erna fordi hun sa at "andelen enslige asylsøkende menn øker". Det skulle være "antallet enslige asylsøkende menn øker". Noe Erna oppklarte dagen før.

Dette tidsheftet av et kvinnemenneske har altså intet annet å bestille enn å plage Statsministeren om noe som allerede er oppklart, og som uansett er en ubetydelig bagatell. Alle vet stoda, og trenger ikke oppklares.

Jeg har en ganske så velutviklet politikerforakt. Det er sånt rakkelverk som Andersen, Johansen, Pedersen, Trine Grande og Hadia Taqqyia som har utviklet den.

Årsaken til det er selvsagt at man sitter og ser på at de prøver å destruere Norge innenfra. Det eneste landet vi har. Og det eneste vi kan gjøre er å kommentere det. Det er som å være bundet fast på en jernbaneskinne og se lyntoget komme dundrende mot deg i 250 km/t, og vite at du ikke har valgt det selv. Snarere har du prøvd alt du maktet for å unngå situasjonen.

Det er ikke akkurat forutsigbar politikk som pågår for tiden, det skal være sikkert og visst.

Venstre kaller seg liberale. Hva menes med det? At alle 7 milliarder mennesker skal bo i Norge? For meg betyr «liberal», individuell frihet og frihet til å velge. Ikke at man skal innføre anarki og Ragnarokk.

Men bevares. Vi har mange andre dårlige partier. F.eks tristhets-, avstands-, motstands,- avgifts,- og værhønepartiet AP. Eller hva med selvmordsbombepartiet SV. Partiet for alle. Dvs både de overmedisinerte OG de undermedisinerte.

Heksebrennepartiet MDG (Melonpartiet De Gærne) er en nykommene styggedom fra intet. Et ultraekstremistparti «made in hell». Hvorfor straffes vi med sånt? Hva har vi gjort galt på vår vakt?

Også i dag er kommentarfeltene i nettavisene overfyllt av rødgrums. Det meste får stå uimotsagt, akkurat slik sosialistmedia vil ha det. Det er dette de kaller yttringsfrihet.

Rødgrums av det mer komiske slaget er uttalelser fra dagens Pakistaner på tinget:

"– Vi (AP) har troverdighet i den økonomiske politikken, vi har orden  på grensepolitikken og vi har en realistisk integreringspolitikk", sier hun til Aftenpostens papirutgave.

Jeg tror ikke hun eller andre i ledelsen i Svadapartiet aner hvilken politikk de selv står for, og så skal noe av deres innfallspolitikk være troverdig? Noe mer narraktig og lite troverdig uttalse er det sjelden jeg har hørt.

Bare overgått av Hoffnarren og Bypresident Johansen i Oslo. Regner med at hans neste forslag er å gi nytt navn til Oslo Rådhus: "Chateau Raymond". Politikk er i alle fall uaktuelt i lekestuen deres. Kanskje forby bruk av toalettpapir på Onsdager som et miljøtiltak? Eller hva med pigg-avgift på sykkel og isbroddavgift på sko som et rent trivselstiltak for sosialister?

AP eliten og "Den norske modellen"Fallout2


Har du politikerforakt?

Ja
Nei
Quiz Maker