NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

mandag 28. mars 2016

Tyrkia setter EU sjakk matt!

President Erdogan, den tyrkiske enehersker han kan gjerne le og riste på hodet av Angela Merkel og resten av EU-lederne. For han klarte nemlig det kunststykket og ta innersvingen på hele det stupide og naive Europa på rekordtid. Der bukken er satt til å passe havresekken ved en avtale som ikke er verdt papiret det er skrevet på. Og som ble til på rekordtid, der den allerede er satt i verk.

Det tyske departement for immigrasjon, flyktninger og integrering er spilt fullstendig ut over sidelinja, der de sender milliarder av euro til Erdogan i sin iver for å stoppe menneskesmuglerne. Mens denne mannen har sittet på begge sider av forhandlingsbordet og ledd seg skakk av Angela Merkel som han har satt fullstendig sjakk matt i dette spillet. Ja, det er som man skulle tro det hele var hentet fra vond drøm.

Men hvem tror vel at Erdogan kommer til å holde ord? Hans overveidende politikk er å melke EU maksimalt for deretter å sende de syriske flyktningene ut av de eksisterende flyktningleirene i Tyrkia og til et fortumlet, naivt og lettlurt Europa. Dette gjør han helt bevisst for å presse Europa til innrømmelser og der han kan få både i pose og sekk. Noe den mannen også har klart.

Forhåpentligvis er dette begynnelsen på slutten for EU i sin nåværende form. Og trolig også slutten på EØS/Schengen-avtalen. Vi får også håpe og tro at det er begynnelsen på slutten for kansleren Angela Merkel, denne farlige damen som helt klart løper globalistenes ærende!

Samtidig får vi også håpe at denne råtne avtalen som kom i stand på rekordtid var første spiker i kista og slutten for ei asylordning som for lengst er gått ut på dato. Det siste håp, det er nå at Victor Orban og hans østeuropeiske kolleger og statsledere torpederer Merkels vanvittige planer. Og det før 70 millioner tyrkere får fri adgang til Europa. Der vi bare kan vinke farvel til det trygge og stabile Europa uten terror, som vi en gang kjente!

Narvik, 21.03.2016
Amund Garfors