NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 14. april 2016

Bananas i sosialdemokratiet - Helvetes fascister!

Av Jan Hårstad

Det var faktisk slik at Rosa Luxemburg var en heltinne i den tyske arbeiderklassen. Hun holdt utendørstaler i parkene i Tyskland da det ikke fantes store nok innendørssaler for fem til åtte tusen arbeidere.

Ikke dessto mindre anbefalte Vorwärts (SPD) under den tyske etterkrigsrevolusjonen at hun burde fjernes fra denne verden og det ble både hun og Karl Liebknecht.

Nedslaktingen av opprøret varte helt til 1922 i Ruhrgebiet og da var det gitt rom for Hitler. I ettertid har det i Tyskland kommet tusener av bøker som analyserer perioden 1920-1933, også omtalte som Weimar-epoken. Det var kald og varm borgerkrig med mange likvideringer.

Om man skal kunne trekke noen konklusjon på den allmene tyske oppsummering av Weimartiden så er det denne: en må ikke undertrykke dissenteroppfatninger med hets og vold, men løfte uenigheter fram i lyset, for demokratisk debatt. Alt annet fører bare til Der Untergang.

I det siste året har sosialdemokratene av alle, både i Frankrike,Tyskland og Sverige glemt alt det der og fører regelrett krig mot dissenterpartier. Takk være vår velsignete korrekte presse vet ikke norskingene mye om hva som foregår i disse landene, men det er da opprusting av overvåkning, politi og militærbevåkning av samfunnene som pågår.

De tyske sosialdemokratene anført av partiformann Gabriel og justisminister Heiko Mass oppfører seg nærmest som parodier på de berømte bonzen i 1920; Ebert og Noske - kontrarevolusjonen inkarnert. Med tv til disposisjon spyr de edder og galle over Alternative für Deutschland og Pegida natt og dag uten å begripe at dette slår fullstendig kontra: SPD har nå oppslutning på 19,5% og AfD 14%.

Det sosialdemokratiske apparatet, deres nomenklatur, går bananas i redsel for å miste jobber som delstatsledere og i Riksdagen.  Den beste valgkampmaskinen som AfD har er faktisk SPD-eliten! Hatefulle fra topp til tå.

Akkurat samme utvikling har vi i Sverige.

Nå er det ganske opplagt for det svenske folket at det der med Stefan Løfven som statsminister må ha vært en misforståelse. Han er rett og slett ikke overdrevent begavet og klarer det mesterstykke idag å si til Financial Times (12 april) at ett av de aller største partiene i Sverige, Sverigedemokratene, er et NYFASCISTISK PARTI!!!!

Men dette er ikke særegent for Løfven. Sånn holder alle de europeiske sosialdemokratiske partiene på i Holland, Frankrike og Tyskland: Geert Wilders er fascist, Marine Le Pen er fascist, etc alle som ikke følger SosialistInternasjonalens program om "global governance" er fascister!

Det er strålende saker.

Dagens melding fra Sverige er 250 millioner ekstra til politiet. Latterlig lite, sier politiet. Sverigedemokratene har lagt fram et program om - keep fasten seat belts - 7000 nye politifolk fram til 2022!!! Ellers har ikke gamle Sverige kontroll lenger.

160 milliarder svenske kroner ekstrabevilgning bare til innvandring fram til 2019.

De som ikke liker denne ganske like utviklingen i EU er alle fascister.

Fortsetter dette slik blir det selvfølgelig en reprise på Weimar:

Demokratiet blir nedlagt.

Jan Hårstad