NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 28. april 2016

Det kristne muslimhatet

Av Kirkehøyden

Jeg sender denne lille kronikken til 18 adresser, bl.a. til Minerva (jfr. kronikk av Lars Akerhaug) og HEF (kristenhat er deres eksistensberettigelse) med flere, som er en del av denne ondskapen for å distrahere nordmenn bort fra elefanten i rommet.

Elefanten er - den arabiske fascismen / nazismen, som innvaderer Sverige, Norge og Europa. Jeg sender den, for dere tror åpenbart alle der ute idioter som ikke ser samspillet / mobliseringen av alle "gode krefter," for å ta noen "ufyselige kristne," som truer Norge. Har dere lest om evangelisten Hans Nielsen Hauge eller er han helt ute av pensum?

Nettstedet vepsen.no skulle gjøre det til en oppgave etter Utøya å avsløre hirden til ABB, og de har ikke funnet ett eneste medlem, heller ikke suspekte voldelige ikke kristne høyre ekstreme.

Hva har de funnet? Eksempel: Noen helt allminnelige gode landsmenn som hadde møter med FRP på Stortinget om sine anliggende. Hva folkestyre dreier seg om og lytte til folket. Om de var kristne aner jeg ikke, men det bare understreker ondskapen og dårskapen.

For disse AKPerne skulle omstøte vårt demokrati med væpna makt på 60/70-tallet, og har fått det til at de var ulovlig overvåket. Hvor mange av oss skulle de avlive for å få sitt  despoti av samme merke de fortsatt hyller? Så prøvde de å dyrke frem Blitzere, selv plassert i fine stillinger. Nå skal muslimer hjelpe dem, men fordi de setter dem i forlegenhet hver dag skal de nå kaste lyset på kristne "ekstremister." Og en skjønner hvorfor disse kommunstene liker arabisk fascisme / nazisme, for dette var partinavnet (lost in the transelation): Nationalsozialistische Deutsche  Arbeiterpartei (NSDAP)

Jeg sender den også til den "kristne" avisen Vårt Land, der redaktøren har funnet ut at helt legitime konservative kristne (flotte landsmenn) er motsatsen til IS og Taliban. Under parolen det finnes "ekstremister på begge sider."

Og selvfølgelig lar de Skei Grande fortelle oss at flotte kristne i kretsen rundt Norge IDag (essensen av KrF før Bondevik), ikke skal snakkes til. Hun som folkevalgt er meget skuffet over at noen snakker til flotte kristne. Så der har vi hva denne "folkevalgte" står for.

Redaktøren i VL ville aldri hoste opp ett navn. Redaktør Selbekk i Dagen / Magazinet, utfordret ham langt tilbake. Nylig kom han med ett navn.

Tore Bjørgo; Her har du noe å forske på: Finn "ekstremisten" og husk noen av oss vil lese din "forskning," og kaste lys på dette 50 millioners bedraget.

En kvinnelig venn av oss har sendt en høflig e-post til deg, Bjørgo, og bedt om din definisjon / parameter (basis for din "forskning)  for en "kristen høyre ekstremist." Du svarer ikke, og jeg forstår deg godt. For prosjektet ditt er en svindel. Og gjett om vi ser frem til et produkt - eller skal ikke det komme ut til offentligheten?

Har du hørt om fylliken som mistet bilnøklene, og lette under et gatelys. Han ble spurt: "Er du sikker på at det var der du mistet dem?" Nei det var der borte, men der er det så forbannet mørkt.

Kirkehøyden