Europa kapitulerer

Av Jan Hårstad

Dhimmiseringen av Europa.

Det er absolutt ingenting i norske media som forteller at eliten skjønner bæret av det som nå foregår i Europa. Det er verdenshistorie på gang som skal hemmeligholdes.

Regjering Erdogan har igjennom 10 år ikke lagt noe skjul på hva de driver med: de skal gjenopprette det enorme imperiet som ble kalt Ottomania og som fram til 1922 var en av de største stormakter i historien. Og i anstrengelsen etter å erobre Europa for Islam, fikk de et sviende nederlag for kristenheten i Wien 1683. Det skal hevnes, det er ikke glemt av noen tyrkisk islamist eller nasjonalist.

Ingen i den norske offentligheten har stillt spørsmålet om ikke de militante islamske statene Tyrkia, SaudiArabia, Kuwait, Emiratene og Qatar har hatt en plan for hvordan utvikle flyktningekrisa til et politisk våpen for å destabilisere og islamisere Europa. Sånn har det sett ut for meg fra første øyeblikk og i dette har jeg nå etterhvert mange medtenkere verden over.

Det går et avgrunns dypt skille i vår del av verden mellom de som er innehaver av en Koran og en bok om Islamsk Historie og de som på et "kristent grunnlag" koker ihop synspunkter på Islam som overhodet ikke impliserer verken histore eller ideologi-studier. En leser kronikker i milevis i alle aviser hvor aktuelle ideologer som Hassan al-Banna eller Sayyed Qutb ikke finnes. Gå utenom, sa Bøygen.  Ikke bland virkeligheten inn i dette.

Nå har jeg lest to bøker om Islamsk Stat, - Michael Griffin og Abdel Bari Atwan, og der står det om Erdogan og Tyrkia på hver eneste side. Tyrkia har overtatt hovedrollen som sponsor av det globale terrorististiske Jihad. SaudiArabia har fått kalde føtter siden ungdommen i landet er begeistret for Islamsk Stat og vil knuse kongehuset der.

Den 20 mars snekret da EU og Tyrkia en uhyre komplisert avtale om utveksling av flyktninger som fra første dag av ble brukt av Erdogan til å presse EU til fordel for ottomanisering. Det var opphevelsen av VISA for "tyrkere" og EU-medlemskap. Sånn som Ottoman-Erdogan definerer "tyrkere" er det alle på Balkan og CentralAsia som snakker tyrkisk-relaterte språk.

Det kan her dreie seg om 150 millioner Ottomantyrkere Erdogan vil slippe løs på Europa og ikke bare den halvpart som nå bebor Tyrkia.

Dagens meldinger fra EU er at fra 4 mai 2016 er Tyrkere Visa-frie i Schengenområdet.

Globalismens politikerkorps skjønner jo utmerket at dette betyr at Europa er på vei til en hybrid stat som i øyeblikket vil være halvt islamsk og halvt kristent-sekulært. Til dette ville ideologer som Hassan al-Banna, Sayyed Qutb og Osama bin Laden spydd edder og galle og avvist totalt: Islam som er sannhetens religion skal ha total dominans. De kristne er annen rangs borger, dhimmier, under Islam. Sånn var det under Kalifatene og sånn skal det være.

Så kommer det da på rekke og rad innspill fra de tyske partiene nå som gir store konsesjoner til Islam. Det er som disse innspillerne sier: hvis vi er imøtekommende og gir konsesjoner til Islam, så vil de møte oss på halvveien og dele hegemoni/makt med oss innfødte kristne borgere.

Sånn ville sannsynligvis ha funket mellom kristne retninger,  men en sånn type tenkning finnes ikke i islam. De som fremmer slike delingsløsninger vet ingenting om Islam.

Que pasa?

Jeg tar det i kronologisk rekkefølge og begynner med 19 april 2016.

Her kommer formannen i Die Türkische Gemeinde (samfunn) i Tyskland på banen med følgende melding til Alternative für Deutschland. Gökay Sofuogla: "AfD ist Fremdkörper für unsere Demokrati og vil ikke finne noen hjemstavn (HEIMAT) her." Fantastisk. Tyrkerne utdefinerer et stort tysk parti på 14% oppslutning som ikke tilhørende Tyskland. Et "fremmedlegeme" i VÅRT DEMOKRATI.

Samme dag dukker sosialdemokratiske Kerstin Griese opp og forlanger "Islamundervisning i alle tyske skoler".

Dagen etter, 20 april,  er det CDUs Cemile Giousouf som melder seg på i tv-nyhetene med at CDU vil ha "verstärkten Ausbau muslimischer Strukturen in Deutschland" som blant annet innebærer tyrkiskundervisning i skolene.

Jeg legger til at da den islamske masseinnvandringen startet høsten 2015 var SaudiArabia fort på banen og sa at vi kan gratis bygge 200 nye moskeer i Tyskland. Og det aller siste som nå propper opp i Tyskland er at slitte kirker kan ombygges til moskeer.

Strategene for verdens islamisering kan neppe tro sine egne ører og øyne.  Alt går på skinner for dem og alt hva EU godkjenner av politikk, har preg av kapitulasjon og knefall for Islam. Og da er det også å ta med at bevegelser som latino "La Raza", New Black Panther Party og Black Lives Matter applauderer innføringen av det verdensomfattende islamske Kalifatet. Og du har selvfølgelig det internasjonale ytterste venstre, Antifa, som hurrakorps for Jihad.

Fredag 15 april 2016 fant det sted et stort slag i Stalingrad Metroen i Paris som det finnes videoer av.  Helt ukjent i Norge. Og en mediaforsker, Katja Wolters, slo fast at alle deutschen Leitmedien har styrt unna hendelsen som virkelig forteller om framtiden for det islamiserte Europa.

En må til Visegrad-statene i ØstEuropa for å få høre noe som ligner på sannheter. Polske Jaroslaw Kaczynski sier:

"Demokrati i Tyskland er likvidert."

Ja. Og EU har kapitulert for det Islamske Kalifatet.

Jan Hårstad