"Ganska överraskande" - Virkelighetsvegring som statsdirektiv

Av Jan Hårstad

Jeg skrev før påske at denne sommeren vil bli husket som en ekstrem voldssommer som vil ryste hele Europa.

Men sånn som allting er: de offisielle media vil gjøre absolutt alt som står i deres makt for at publikum ikke skal forstå noe som helst av det som foregår.

Og de som skjønner hva som foregår skal isoleres som "fascister" og denslags.


Tyske media har jobbet intenst for at søndagens hendelser i Stuttgart ikke sivet ut, men idag onsdag 13 april brister demningen og politiet legger fram tall om det som allerede omtales som "Schwarzer Sonntag" i Stuttgart.

Nasjonalistiske og fascistiske Allah-Akhbar-tyrkere og Kurdere gikk i strupen på hverandre i kanskje etterkrigstidens største gateslag i Tyskland. 50 politifolk måtte repareres av skader, 26 arresterte steinkastere og bilbrennere, de aller fleste kurdere. I sammenligning var Køln Strassenschlacht moderat, bare 20 arrestert.

Om man tror det eller ei så har det lykkes de multikulturelle globalistene i Sverige å hjernevaske sine undersåtter i enda større grad enn de tilsvarende i Norge. Det er nesten ikke til å tro hvor mye hjerneskadet naivisme som dumsvensken kan velte ut av seg.

Her fant man da ut at i Borås fantes det oppunder 100 sympatisører/tilhengere av Islamsk Stat og til dette bemerket Bo Hansson, säkerhetschef i Borås:

"Det var ganska överraskande. Att det fanns de som sympatiserade visste jag, men inte at de var så många."

En annen polititjenestemann,Tomas Jansson, kommenterte slik:

"Den siffran kan tyckas hög, men det ser nog likadant ut i hela landet." 10 av ISene i Borås var dratt til Jihad i Syria.

Det hjelper overhodet ikke hva Qaradawi fra Muslim Brotherhood har sagt gjennom årene, heller ikke Qutb, Osama bin Laden, Zawahari og Islamsk Stat. Ikke noe av dette trenger gjennom muren av politisk korrekthet. Og dette i en kultur som pleide å si: Hvis vi bare hadde lest Hitlers Mein Kampf kunne alt blitt annerledes. Nei, virkelighetsvegring er det beste, har makten nå vedtatt.

Så kommer da statsbudsjettet fram fra Stockholm om dagen:

Det blir 30,4 milliarder i økte skatter.

Nye innvandrere får 22 000 svenske kronor skattefritt i måneden nå.

Dette betyr at hver enkelt svenske i arbeid må belage seg på 5 400 kronor i økt skatt.

Voldtekter og mord vil heller ikke svenske myndigheter ut med. Dette har ført til at en mediaperson, Elisabeth Höglund, har slått seg på oppgaven å formidle tall om dette. I årets første tre måneder fant det sted 40 mord og 57 mordforsøk i vårt hemmeligholdte broderland.

De korrekte vil ha det til at "rasisme" er noe som hvite folk driver med. Viseordfører i det Tyrkiske Riksforbundet var på talerstol utendørs i Stockholm søndag med følgende formulering:

"Kjære rasevenner; Død over de armenske hundene. Nu skal den tyrkiske rasen enas".

I Tyskland får dette prosjektet det utslag at Jihadboss Erdogan forlanger at den tyske satiriker Jan Böhmermann skal stilles for tysk rett for å ha laget et ironisk-kritisk dikt om ham. Og ytterligere komisk er at Merkel-regjeringen tar dette veldig alvorlig.

Det er Søren Kierkegaard (1813-55) som har beskrevet den aktuelle tragi-komiske tilstanden i Europa best:

"Det hendte på et teater, at det gikk ild i kulissene. Bajassen kom for å underrette publikum derom.  Man trodde det var en vittighet og applauderte; han gjentok det; man jublet ennu mere. Således tenker jeg at verden vil gå til grunne under allminnelig jubel av vittige hoder som tror at det er en vits."

Hva er forskjellen på Jordan og Norge? I Jordan har man stengt hovedkvarteret til Muslim Brotherhood og sementert inngangene. I Norge finansierer man deres moskeer og hjelper til så godt man kan for deres islamisering. Er dette en Kierkegaard vits?

Jan Hårstad