NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 7. april 2016

Hvor skal ansvaret plasseres?

Terroren som vi stadig ser utspille seg på europeisk jord og som etter hvert er blitt mer blodig og brutal, den er kun et resultat av mange års uansvarlig, likegyldig, hodeløs og naiv politikk. Dette er nemlig fruktene av et foræderi og som vi nå får smake og se de fatale konsekvenser av!

AP og Høyre har i flere tiår vært tilhenger av Schengen. De har hovedansvaret for at vi ble med i Schengen og EØS! Faktisk UTEN at det norske folk ble spurt om dette gjennom en folkeavstemning. Og derfor vil jeg holde disse politikerne som var med på dette bedraget, 100% ansvarlig, den dagen det smeller på Gardermoen, på flytoget, i Operaen, på en forballkamp eller en rockekonsert i Oslo!

Åpenhet er jo valgspråket til disse politikerne som jeg har mistet all tro på. Jo, sannelig så har vi fått åpenhet. For åpent har det blitt til de grader, at vi nå har fått mer enn nok. Ja så åpent som vi dessverre kan se både her på berget og midt i sentrum av Europa. Hvor terrorister fritt kan ferdes over landegrense etter landegrense. Landegrenser som Brussel har ivret for å få bort. Der passkontroll er blitt et fremmedord og fy fy.

Jeg tror tiden er inne til at de ansvarlige for den krigssituasjonen som utspiller seg i hvert eneste land innafor Schengen nå tar sin hatt og går! For disse terroranslagene vi dessverre er vitne til, de vil bare bre om seg og øke på, år for år!

For det hjelper fryktelig lite hva PST eller etterretningspolitiet over hele Europa driver med. Så lenge disse terroristene tolker Koranen slik at de mener den skal tolkes, så vil disse myrderiene fortsette. Og da er det lite interessant om det er Asbjørnsen & Moe`s eventyr eller Muhammed som er kilden til dette fanenskapet!

NARVIK, 30.03.2016 AMUND GARFORS