Når PK-ekstremistene ekstremist-forklarer sitt eget Folk!

Du har helt rett, Fjordman. Det «spøker» visstnok ved høylys dag. Så la oss (nok en gang) avsløre bløffen, samt demaskere bløffmakerne og deres oppdragsgiveres falske svada og ditto agenda. For dette er et maktpolitisk spill; et skittent spill, hvor folket skal tuktes til taushet gjennom fryktens stigmatiserende kjetterstempel på alle som våger opposisjon mot dagens politisk-korrekte morbiditet. Så la oss få gjenta det igjen i kortform:

Det er dagens politisk-korrekte partikartell og deres EU-globaliserte system-paradigme som er ekstremistisk i seg selv og ved seg selv ved det de representerer, samt på den uansvarlige politikk de fører! Undertegnede, og svært mange andre samfunnsengasjerte, har påpekt dette (ekstremt) mange ganger for at denne sannhetens erkjennelse skal kunne feste seg hos det arme norske folk, som mang en gang det siste året har blitt utpekt som «høyreekstremister» o.lign. fra global-maktens diskenspringere som ikke lenger tror på sitt eget land- og folks selvråderett og frihetlige prinsipper, men fanatisk tjener overnasjonale ideologier og turbo-kapitalistiske interesser for en utopisk «grenseløs verden» av destruktivitetens uorden; hvor en sluttelig «alles kamp mot alle» i en overbefolket «babelsk verden» ikke fremmer annet enn barbariets livs-sivilisatoriske ødeleggelse på denne jord.

Med andre ord en «dødens kultur» som det multikulturalistiske «prosjektet» vitterlig er i all sin skrekk og gru. Dette naturstridige Selvmordsparadigmet som vi er påtvunget ovenfra trenger derfor propagandamakere som skal (tvangs-)forme oss til den rette tro. I god machiavellisk ånd; transformert til det orwellianske av i dag gjennom kynisk, manipulativ, løgnaktig og bedragersk virke, er disse system-apologeter forkledd som «forskere» for at forlede folket:

Forsker-ekstremisten Tore Bjørgo er dagens form for heksejeger, som innbitt fanatisk jakter på annerledestenkende opposisjonelle. Og hans politisk-korrekte oppdragsgivere er like ille som ham selv, for det er den sittende regjering er initiativtaker til dette politiske overvåkingsorganet, og som (via våre skattemidler) betaler inkvisitoren Bjørgo og hans like. Dagens konsensus-regime er et feigt og ynkelig skue, der «våre» myndigheter helt har innordnet seg EU-globalistene og alle deres politiske tvangsdoktriner via lovs form for at multikulturalisere Norge om til et stykke geografisk friområde for all verdens elendighet.

Det tragiske er, at Frp er med på dette, hvilket betyr at landet Norge er det eneste land i Europa som IKKE har en eneste slagkraftig politisk opposisjon som kan motarbeide den selvmordspolitikk som mere og mere for hver dag blir en eksistensiell trussel overfor Norge og oss nordmenn!

Desperasjonene hersker innenfor pk-systemets godt bevoktede helvetesporter, for den folkelige motstanden vokser i hele Europa. Derfor haster det med at tanke-inkriminere den alternativt tenkende og på sikt som en mulig statsrepressiv handling; at kriminalisere en folkealternativ opposisjon mot dagens «ansiktsløse diktatur» som dagens EUrokratiske regime kan betraktes som. Tore Bjørgo og hans ekstremistteam er hantlangere for dette systemets tankekontrollerende (orwellianske) virksomhet;

Tore Bjørgo sine meritter som heksedoktor: https://no.wikipedia.org/wiki/Tore_Bj%C3%B8rgo

Tore Bjørgo og Lars Gule danser heksedans sammen; http://www.uniforum.uio.no/nyheter/2015/10/tre-har-sokt-om-a-bli-senter-for-forskning-pa-hoyr.html

Epilog: Fra historien vet vi at «30 sølvpenger» kun brakte med seg ulykke - for alle parter. 50 millioner kroner for å radikalisere befolkningen ytterligere overfor det nye pk-eneveldet er naturligvis ingen smart løsning – om man ser det fra deres side, men dog forklarende avslørende for et regime som med sin demokratisk-illegitime EU-globale politikk gjennom årtier har blitt så desperate at alle midler «helliggjør» deres forbryterske forsett. Men; dét vil også bli deres fall tilslutt, som all historisk empiri forteller oss når undertrykkelsen og despotiet når sitt klimaks og befriende feies til side av Folkets rettmessige krav om nasjonal- og personlig frihet for seg og sine egne.

Pluto