NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 13. april 2016

Norge - kjeltringenes paradis

Brennpunkt på NRK den 29.3 bekreftet bare noe jeg lenge har visst, og det er at kriminalitet i Norge nå er blitt den nye vekstnæringen.

I dette landet kan man gjøre seg til millionær bare på ett år! Og der man løper liten risiko i å bli tatt eller buret inne grunnet sitt nye ”yrke”-  der man også slipper å ha noe med skattefuten å gjøre.

Trolig er de fleste av disse bandittene forsørget på NAV sine satser. Så da får man både i pose og sekk…

Synes virkelig synd på alle disse som prøver å drive en butikk eller et transportselskap med et lite overskudd, men som stadig utsettes for kriminelle som røver til seg varer for tusenvis av kroner eller diesel i tonnevis. Forstår godt deres frustrasjon og som stadig mottar brev fra politiet om at saken er henlagt grunnet bevisets stilling. Selv om både bilder eller videoer av gjerningsmennene følger med anmeldelsen.

Det er ingen uvanlighet at i dette landet kan det stjeles for opptil en halv milliard kroner i året fra enkelte kjøpesentre. Og selvfølgelig må dette svinnet dekkers opp med prisøkning og som går ut over ærlige mennesker. Dessverre er tiden over da vi hadde politifolk som Willy Haugli og Truls Fyhn. For slike politifolk ble jo ikke tålt av politikerne. Og nå begynner vi å se resultatet av det. Samtidig som de samme politikerne har kastet ut kristendommen fra både skoler og barnehager. Mens de ”Ti bud” som vi måtte pugge på skolen, det er noe som de unge aldri har hørt om. Er det da å vente annet enn at det går den veien det går?

Nei dessverre, dagens tafatte politifolk som nå sitter inne på sine varme kontor, med pulten full av anmeldelser og ikke gjør annet enn å sende ut brev om at ”saken er henlagt” -  de skjønner dessverre ikke at dersom ikke jobben gjøres og de kriminelle stoppes, så vil alt bare gå fra vondt til verre!

Eller, det kan også gå slik som denne fyren som ganske fornøyd fortalte oss om hvordan han og en del venner hadde slått noen diesel-tyver halvveis i hjel, bare fordi politiet henla alle anmeldelsene. Uten på noen måte at jeg oppfordrer til selvtekt, så er det bare å minne om at store deler av befolkningen ikke er like godt oppdratt som en del sentrale myndighetspersoner kanskje håper.

For dersom ikke politiet gjør jobben sin, så er det nok av andre som står klare for å gjøre den, mot god betaling. Og dette er aldeles ingen oppfordring til, eller forherligelse av selvtekt. Men kun en tanke om hva som kan komme til å skje i dette samfunnet som bare blir mer og mer kriminalisert.

Narvik, 31.03.2016  AMUND GARFORS