Til Hadia Tajik, medlem av stortingets justiskommite

Flyktninger og forfølgelse.

Vi hører aldri om muslimer som flykter fra siviliserte (i.e. ikke-muslimske) land på grunn av forfølgelse og søker asyl i muslimske land. Derimot ser vi kristne som flykter fra forfølgelse i muslimske land og søker beskyttelse i siviliserte land (i.e. land med en sivilisasjon grunnlagt på den judeo-kristne kulturarv). Hva er årsaken?

Og vi ser jøder som flykter til Israel på grunn av muslimers og islamofile venstrefascisters jødeforfølgelse i siviliserte land. Hva er årsaken?

Jøder utgjør sirka 0.2 prosent (13.9 mill.) av verdens befolkning. Jøder har mottatt 179 (inkludert delte) nobelpriser. Vi ser da bort fra Nobels fredspris som er en ren politisk institusjon og er således uten troverdighet.

Muslimer utgjør 23 prosent (inkludert sirka 370 mill. arabere) av verdens befolkning. Muslimer, inkl. arabere, har mottatt fem (-5-) Nobelpriser (ekskl. «fredsprisen»).

Kan årsaken til jøders (og andre siviliserte folkegruppers) vs. muslimers bidrag til den siviliserte verden og menneskehetens beste være at jøder (og kristne) ikke driver med forfølgelse av annerledes troende, tortur, slaveri, lemlestelse, halsugging, korsfestelse, likskjending, drap, mord, massakrer, voldtekt, folkemord, henrettelse av annerledes tenkende, etc., etc.? Kan årsaken til at muslimer kun har mottat 5 nobelpriser være at det ikke utdeles noen Nobelpris for slike (typiske muslimske?) ferdigheter?

Kan jøders åndelige og intellektuelle overlegenhet i forhold til muslimer ha noe å gjøre med muslimers hat til Israel og det jødiske folk?

Hva mener du tjener menneskeheten best – evangeliet om Guds (Yahwes) kjærlighet til menneskene i Kristus Jesus (Yeshua Mashiach) og hans frelsesverk på Golgatas kors, Jesu død og oppstandelse (Joh 3:16; 17:3) – eller Allahs og Mohammeds budskap i Koranen og Hadith om Allahs hat til jøder og kafirer og påbud om å undertrykke, drepe og utrydde annerledes troende (Sura 5:33; Sura 8:12; Sura 9:5; Sura:2:191)? Vennligst begrunn svaret.

Vedlagt finner du et brev, “What Arab Civilization?” som du kanskje vil finne interessant og kan tjene som grunnlagsmateriale for din vurdering og ditt svar.

Nedenfor har jeg limt inn Verdenserklæringen om Menneskerettighetene (UDHR). Kan det være noe å tenke på for deg som stortingsmedlem og politiker i et sivilisert land? Bør ikke du, som norsk politiker og medlem av Norges lovgivende forsamling, gjøre deg kjent med menneskerettighetene og forholde deg til UDHR som din etiske og moralsk normgivende standard i utøvelsen av ditt yrke?

Håper på klare og fyldestgjørende svar, uten usannheter, og uten logiske kortslutninger.

Med vennlig hilsen,
Odd S. Beverfjord

(UDHR)