Åpent brev til Norges Statsminister Erna Solberg

Av Spikeren

Det er med forferdelse vi ser hvordan regjeringen nå forsøker å hastebehandle gjennom forslaget om å legge det norske finanstilsynet inn under ESA's overvåkingsorgan i EU.

Det regjeringen nå gjør er faktisk ulovlig! For det første er det i strid med Grunnlovens §115, og for det andre går dere frekt og arrogant imot deres egen norske befolkning, som gjennom to folkeavstemninger har sagt NEI til EU. Først i 1972, dernest i 1994. Likevel har dere dradd oss inn i dette via bakdører. Dette finner vi oss rett og slett ikke i lenger!

Det er ikke Syria, Tyskland eller EU dere skal arbeide for. Som norske folkevalgte er det NORGE og den NORSKE befolkning dere skal tjene.

Dere reiser på møter og konferanser bl.a. til Brussel og selger Norge bit for bit. Erna sitter i møter med sitt store forbilde; Angela Merkel og omfavner hennes absurde flyktningepolitikk som nå er ifrerd med å rive Europa i filler. Erna er til og med så frekk at hun ber det norske folk om å åpne hjemmene sine for flyktninger! Tørr jeg spørre hvor mange flyktninger du har boende hjemme hos deg, Erna?

Dere prioriterer flyktninger og innvandrere fremfor nordmenn som faktisk har bygd opp dette landet. Ikke nok med at de som blir innvilget flyktningestatus får full pensjon fra dag èn, noe vi vanlige nordmenn må jobbe 40 år for å få. KS og regjeringen har dessuten inngått en egen avtale om bosetting av flyktninger i kommunene. I tillegg sponser flere kommuner flyktningene med opp til 30.000 til førerkort. Røde Kors Møre og Romsdal har fått én million kroner i støtte til prosjektet «Lappen i lomma». Det betyr at innvandrerne i fylket nå blir tilbudt gratis øvelseskjøring, skriver NRK. Asylsøkere får gratis tannbehandling, mens minstepensjonister og studenter må betale alt selv. Ïnnvandrere får gratis barnehage. Jeg kunne ha nevnt flere ting, men jeg stopper her og spør: Hvor mange nordmenn får en slik særbehandling?

Dere avvikler våre norske tradisjoner og kristne kulturarv for å ta hensyn til islam. I 2003 ønsket Erna seg et muslimsk shariaråd i Norge, etter idé fra statssekretær Kristin Ørmen Johnsen fra Drammen. I 2013 brøt dere på stortinget en over 50 år gammel tradisjon med å servere svineribbe av hensyn til muslimene. For Kunnskapsdepartmentet er det helt greit med koranlesing og julegudstjeneste, men bare hvis foreldrene får beskjed på forhånd og kan velge det bort. Fylkesmannen i Telemark har nå pålagt skolene i fylket å følge islamsk lov og kjønnsdele elevene i undervisningen. Korset skal bort i Arendal kapell. Mobile symboler i livssynsnøytrale lokaler er fremtidens løsning, erkjenner Den norske kirke. Et gullkors med sorte diamanter skapte problemer for NRK. En rekke kapeller og bedehus som er bundet opp i avtaler og praksis som flerbrukshus er nå i ferd med å bli fanget inn av grunnlovsendringen som kom 21. mai i fjor, der alle religioner skal likestilles. Det er i hovedsak regjeringens Religionsutvalg, hjulpet av kampanjer fra Human-Etisk Forbund, som har kjørt løpet så langt, uten at en eneste sentral kirkeleder er med, og heller ikke synlig i den offentlige debatten.

Samtidig ser vi at landets Statsminister flyr rundt og skal "redde verden"! Den 30 april 2016 skriver VG: "Verdensledere og norske toppledere gir støtte til Erna Solbergs kamp for å redde kloden." Jeg blir rett og slett kokende forbanna når jeg leser slikt! Det er ikke dette du er valgt inn for, Erna. Jeg synes ærlig talt at du først og fremst skal konsentrere deg om å redde Norge. Hvis dette er en for smålig oppgave for deg, så får du heller pakke sakene dine og flytte ned til Brussel eller til FN i New York, men da uten den store norske pengesekken på ryggen.

Dere må rett og slett slutte å renne verden rundt og bruke milliarder av VÅRE skattekroner til å kjøpe dere goodwill og viktige posisjoner i FN og EU. For det er dèt dere gjør! Vi er ikke dummere enn at vi skjønner såpass...

Så har jeg lyst til å avslutte med å si dette: Vi som stemte på dere ved forrige valg, håpet på at dere ville føre en borgerlig politikk. Istedenfor ser vi at dere kun viderefører den samme sosialistpolitikken som vi har hatt mer eller mindre siden 1945. Dere har rett og slett sviktet TOTALT, og det kommer vi ikke til å glemme. Dere vil oversvømme landet vårt med 30.000 flyktninger i året samtidig som dere vil ha oss til å tro at dere jobber for Norges folk og nasjon. Jeg sier som Jesus sa til fariseerne: - Ve dere! Dere hyklere!

Og når det gjelder denne hastesaken som dere nå vil tvinge gjennom før sommerferien, så stoler vi ikke på noen ting av det som dere sier. For mens Finansminister Siv Jensen sier det IKKE har noe med suverenitetsavståelse å gjøre, sier Frp's finanspolitiske talsmann Hans Andreas Limi at det ER en suverenitetsavståelse, men den bekymrer ham ikke. - Vel, den bekymrer ihvertfall OSS, og vi skal gjøre det vi kan for å forsøke å stoppe dere.

En ting er ihvertfall sikkert: Hverken Høyre eller Frp kommer til å få min stemme ved valget i 2017, for dere fortjener det rett og slett ikke.

Spikeren


INFO
Jan Hårstad holder foredrag førstkommende mandag over temaet:
Europeisk skjebnetid – analyser og kommentarer til den dagsaktuelle situasjonen!
Etterfølgende samtale.
TID: Mandag 30. mai – kl. 19:00 til 21:30
STED: Antropos Bokhandel, Josefinesgate 12, 0351 Oslo

UNDERSKRIFTSKAMPANJE

Nei til å flytte finanstilsynet til EU
Nå må folket våkne før all makt er sneket ut av Norge gjennom bakdøra på Stortinget! De folkevalgte har bestemt at de vil flytte hele finanstilsynet til ESA i Brussel. Dette innebærer myndighetsoverføring til EU og avståelse av norsk suverenitet som krever 3/4 flertall etter Grunnlovens §115. Det er første gang siden 1992 at paragrafen tas i bruk. Flere juridiske eksperter har advart mot å gjøre dette, da det potensielt strider mot Grunnloven og får presedens for andre områder. Likevel vil Stortinget hastebehandle suverenitetsavståelsen uten en offentlig utredning. Skriv under på at du fortsatt vil ha et fritt og selvstendig Norge!
Støtter du denne kampanjen? 
Trykk JA, jeg vil skrive under