Alt de gjør er å skape kaos!

Av Kirkehøyden.

Takk til alle våre utmerkede faste hovedkommentatorer her på SC, som beskriver dårskapen, forræderiet til våre myndigheter, og denne korrupte ny-adelen, som infiltrerer alle våre institusjoner.

Akademia, presse, politiske partier, administrasjon etc. etc. De har, og forsetter å bedrive ett slags stille statskupp, fordi de hever seg over folkeviljen. De utfører en farse hvert annet år, som de kaller valg. Og grunnlaget ble lagt etter krigen, ved at vi ikke har et utdanningssystem lenger, men en indoktrineringsanstalt.

Og det første de skulle ha vekk er kunnskapen og ånden bak vår grunnlov, og kristne kulturarv. To sider av samme sak. Så ille var det at de i 1994 raserte siste rest - yrkesutdannelsen, for de oppdaget at de ikke hadde kontroll på den delen av befolkningen, som fant selvrespekt og forstand ved å kunne utrette ett sant fag, fra ingeniører til kompetente fagarbeidere. De som intet utviklet samfunn kan være foruten. AP og LO fant ut at disse folka stemte på Hagen/ FRP, som de stemte inn Reagan i USA, Thatcher i UK, og de vandt den kalde krigen.

Nå stemmer de på Trump i USA. Og ja de og andre med "common sense" her hjemme støtter Listhaug. Slik har det alltid vært, i folket finnes noen med vettet i behold. Og det har blitt forsket på dette. De forstod lenge før "eliten" det sykliske her, fordi det er noe som heter "the cycle of corruption." Og hver gang så var det dette segmentet av folket som så galskapen, men noen måtte tre frem å artikulere hva de så. Og hver er årsaken? Jeg har brukt metaforen mange ganger, de ser at kartet ikke stemmer med terrenget. Og det har aldri vært verre enn nå, for nå er alle våre politikere "broilere" foret opp som rent innavl. Med sine kart, som de belærer oss med. Islam er ingen berikelse her ute, og alt de driver med skaper bare kaos.

Og ellers forer de folket med brød og sirkus, via statskanaler og "kommeriselle" som får lov til å virke, om de underkaster seg pc regimet. For av en eneste grunn fyller de eteren med vås, for distrahere våre landsmenn bort fra deres eget forræderi. Og ja, de har oppdaget at noen av oss ikke lar oss distrahere. Og kodene her er; at de skal nedkjempe hatytringer i sosiale medier. Dvs at vi forteller sannheten om dem, Islam og hvordan de selger oss ut til globalistene.

Kirkehøyden

UNDERSKRIFTSKAMPANJE
Nei til å flytte finanstilsynet til EU
Nå må folket våkne før all makt er sneket ut av Norge gjennom bakdøra på Stortinget! De folkevalgte har bestemt at de vil flytte hele finanstilsynet til ESA i Brussel. Dette innebærer myndighetsoverføring til EU og avståelse av norsk suverenitet som krever 3/4 flertall etter Grunnlovens §115. Det er første gang siden 1992 at paragrafen tas i bruk. Flere juridiske eksperter har advart mot å gjøre dette, da det potensielt strider mot Grunnloven og får presedens for andre områder. Likevel vil Stortinget hastebehandle suverenitetsavståelsen uten en offentlig utredning. Skriv under på at du fortsatt vil ha et fritt og selvstendig Norge!
Støtter du denne kampanjen? 
Trykk JA, jeg vil skrive under