Bølgen av illegale migranter

Foto: Uli Deck, Afp
Av Peder Jensen (Fjordman)

Da bølgen av illegale migranter flommet inn over Europa i 2015 kjørte vestlige massemedier emosjonelle kampanjer om "refugees welcome." Vi skulle være glade for de mange muslimene, spesielt unge menn, som tok seg ulovlig inn i Europa. Hvis vi ikke gjorde dette var vi onde høyreekstremister.

Det ble advart fra meg og en rekke andre klarsynte observatører om at jihadister og militante muslimer nesten helt sikkert ville følge med på denne migrasjonsbølgen.

I 2016 vet vi nå 100% sikkert at såkalte "flyktninger" fra 2015 har vært involvert i terrorangrep for å myrde europeere i våre egne byer.

Hvor mange flere islamske terrorister i Europa som ennå ikke er blitt avslørt vet vi ikke. Men vi kan være meget sikre på at de finnes, og at de har betydelig støtte blant muslimer.

Har dette skapt noe kritisk selvrefleksjon hos mediene og journalistene som bare noen måneder tidligere kjørte aggressive kampanjer for å slippe disse terroristene inn i våre land? Har de bedt kritikerne om unnskyldning?

Svaret er nei på begge spørsmålene. Vestlige medier er råtne løgnere.

Alle de fire mennene som er pågrepet for å ha planlagt terroranslag mot den tyske storbyen Düsseldorf skal ha utgitt seg for å være flyktninger fra Syria.

To av de mistenkte IS-terroristene bodde på asylmottak, skriver Der Spiegel. Ifølge nyhetsmagasinets opplysninger skal også den tredje mannen som torsdag ble pågrepet i Tyskland ha utgitt seg for å være syrisk flyktning. Også fjerdemann, som tidligere var pågrepet i Frankrike, skal ha tatt seg nordover gjennom den såkalte Balkan-ruten, ifølge Bild Zeitung.

Fra tidligere er det kjent at minst to av terroristene som deltok i terrorangrepene i Paris i november i fjor skal ha kommet seg til Europa på samme måte.

Peder Jensen (Fjordman)

UNDERSKRIFTSKAMPANJE
Nei til å flytte finanstilsynet til EU
Nå må folket våkne før all makt er sneket ut av Norge gjennom bakdøra på Stortinget! De folkevalgte har bestemt at de vil flytte hele finanstilsynet til ESA i Brussel. Dette innebærer myndighetsoverføring til EU og avståelse av norsk suverenitet som krever 3/4 flertall etter Grunnlovens §115. Det er første gang siden 1992 at paragrafen tas i bruk. Flere juridiske eksperter har advart mot å gjøre dette, da det potensielt strider mot Grunnloven og får presedens for andre områder. Likevel vil Stortinget hastebehandle suverenitetsavståelsen uten en offentlig utredning. Skriv under på at du fortsatt vil ha et fritt og selvstendig Norge!
Støtter du denne kampanjen? 
Trykk JA, jeg vil skrive under