NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

onsdag 1. juni 2016

Har Erna Solberg gått fra vett og forstand?

Av Amund Garfors.

I et intervju med VG,  uttaler statsminister Erna Solberg seg mer og mer lik Angela Merkel i Tyskland.   Hun har frekkhetens nådegave og mener at Norge har kapasitet til å ta imot langt flere flyktninger/migranter.  Der det kun er integreringen som er utfordringen!  Samtidig mener hun at det ligger en stor utfordring med å skaffe nok arbeidsplasser. Og det i ei tid når tusenvis av nordmenn mister jobben sin hver eneste uke!

Hva er det som feiler slike politikere som Erna Solberg? Glemmer hun at disse menneskene også skal ha et sted å bo, de skal ha mat, skoler, lege, sykehus, barnehager og alle typer velferd som følger i kjølvannet? Vet Solberg  at selvforsyningsgraden i dette landet er på knappe 37 prosent? Og at vi driver på og importerer det meste av maten vår? Samtidig som krona svekkes og der oljeeksporten vår stadig bringer inn mindre og mindre penger i statskassa!

Heldigvis har vi Sylvi Listhaug som driver sin ensomme kamp og kjemper med nebb og klør for landet vårt. Det mens både lederen av Høyre, Erna Solberg og Frp-formann Siv Jensen gjør omtrent det de kan for å svekke henne. NRK sin ufyselige ”dampveivalls” av en programleder, Bjørn Myklebust, en skikkelig kommunist av verste sort, drev ren kampanjejournalistikk mot Listhaug i Politisk kvarter, torsdags morgen. Han gikk etter strupen på Listhaug og var direkte ufin mot henne. Han visste null respekt for statsråden, der han vridde og vrengte på alt. Hvorfor stiller ikke Erna og Siv sjøl opp i disse sendingene og lar seg slakte av disse frekke NRK-journalistene?

Nei, det er ingen tvil om at Erna og Siv er begge  globalister som tar ordre fra utenlandske krefter. Noe som er STRENGT FORBUDT ifølge Grunnloven! Hos meg er det ingen tvil lenger at Solbergs største ønske er å bygge ned nasjonalstaten og innlemme Norge i EU. Og da helst i et EU som ligner på Angela Merkels kaos.  Derfor er den fremmedkulturelle masseinnvandringen som nå holder på å snu opp ned på Norge blitt et viktig våpen i denne sammenheng. Ja, selvfølgelig blir det mye vanskeligere å forsvare nasjonalstaten når etniske nordmenn utgjør en stadig mindre andel av befolkningen…

Og hvor er det blitt av Siv Jensen som fikk alle stemmene fra oss innvandringsmotstandere? Det er skammelig at hun lar Sylvi Listhaug stå aleine i stormen mot pøbelen som angriper fra alle kanter! Der hun burde vært sammen med Listhaug og forsvart henne! Både Erna og Siv prøver nå å distansere seg fra Listhaug. Men de sier ikke nei til å surfe på bølgen av de som støtter Listhaug. Og som også er det eneste grunnen til at de stemmer  på FrP!

En kan nesten få seg til å tro at Sylvi Listhaug blir misbrukt, der hun bare får lov til å uttale seg inntil en viss grad. For nå handler det om stemmefisking, hvor Høyre og FrP ønsker å kapre naive velgere. Samtidig som Erna Solberg prøver å ri to hester. Noe som kan vise seg til å bli slutten på hennes karriere i politikken. Det er på høy tid at Høyre finner seg en ny leder! Og ikke nok med det. For dersom det blir en realitet med 30.000 muslimer hvert år framover, da må også Siv Jensen og FrP forstå at det vil bli deres undergang!

NARVIK, 07.04.2016  Amund Garfors


UNDERSKRIFTSKAMPANJE
Nei til å flytte finanstilsynet til EU
Nå må folket våkne før all makt er sneket ut av Norge gjennom bakdøra på Stortinget! De folkevalgte har bestemt at de vil flytte hele finanstilsynet til ESA i Brussel. Dette innebærer myndighetsoverføring til EU og avståelse av norsk suverenitet som krever 3/4 flertall etter Grunnlovens §115. Det er første gang siden 1992 at paragrafen tas i bruk. Flere juridiske eksperter har advart mot å gjøre dette, da det potensielt strider mot Grunnloven og får presedens for andre områder. Likevel vil Stortinget hastebehandle suverenitetsavståelsen uten en offentlig utredning. Skriv under på at du fortsatt vil ha et fritt og selvstendig Norge!
Støtter du denne kampanjen? 
Trykk JA, jeg vil skrive under