Norges befolkning vokser i rekordfart

Av Amund Garfors.

Statistisk sentralbyrå (SSB) har nettopp lagt fram nok en ny befolkningsframskrivning fram til år 2100. Og den rapporten er såpass skremmende at man kan miste nattesøvnen av mindre. Vi er jo blitt vant med SSBs sine ujevne befolkningsframskrivninger, der den tidligere sjefen Lars Østby,  kunne  berolige oss med at det var ingen fare. De fremmede vil aldri bli til noen trussel, der innvandringen var under full kontroll. Men nå viser tallene at om bare 14 år, så vil Norge nok en gang runde en ny million, der vi vil bestå av 6 millioner mennesker i et land der dagens selvforsyningsgrad er på bare 37 prosent! Og der denne prosenten vil gå under 30, om bare noen få år.

I tillegg bytter vi ut befolkningen i et meget raskt tempo, der denne veksten i befolkningen vi nå ser, ikke kommer fra etniske nordmenn, men fra den stadig økende innvandringsbefolkningen. Dersom man da kombinerer dette sammen med menneskerettigheter og humanisme, og det i et land der politikerne tror det er vår plikt å redde hele verden, ja da kommer resultatet av utskiftingen enda raskere.

Var det ikke denne AP-dama Anniken Huitfeldt som for et par år siden uttalte følgende; innvandring skal dere få om dere liker det eller ikke? Og dette skrekksenarioet ser vi tydelig i disse dager! Men kommende generasjoner vil nok tenke sitt og riste på hodet av sine forfedre som klappet i hendene over egen undergang...

Ja, for å parafrasere Huitfeldt: Nå skal vi få svenske tilstander, enten befolkningen vil det eller ikke! Og det verste av alt, så får vi i tillegg regninga for vår egen utskifting og undergang! Der framtiden  gir oss islam og sharia. Kombinert med kriminalitet helt ute av kontroll, der alt skal globaliseres. Mens folket skal jobbe for knapper og glansbiler. Og der de så vidt vil ha til salt i grøten.

Ingen tvil om at vi går spennende tider i møte. Synd at jeg aldri vil få oppleve sluttresultatet. Men det er vel lika bra?

NARVIK, 23.06.2016  Amund Garfors