På tide Frp sier takk for seg

Av Amund Garfors.

For tiden ser det ut som Sylvi Listhaug kjemper en kamp som hun er dømt til tape. Noe jeg har fryktet ville komme til å skje, når disse meget gode forslagene i den såkalte innstramningspakken skal behandles i Stortinget den 10.juni.  Hva ellers kunne hun regne med fra disse 2-3 svært lite nasjonalvennlige partiene Venstre, Krf og SV? Disse partiene vil selvfølgelig ALDRI, under noen som helst omstendigheter, stemme for noe som kan bremse tilstrømningen av muslimer, kriminelle og trygdemisbrukere til Norge!

Nå ser det dessverre ut som disse tre svikerpartiene gjør felles sak, der de også har fått med seg AP, og hvor den islamofile fløyen som Helga Pedersen tilhører, åpenbart har vunnet den interne striden. Og der det en tid så ut som Gahr Støre ville støtte Listhaug, og dermed  satt en stopper for den mest liberale innvandringspolitikken som Norge trolig nå vil få. Ja dessverre, dersom disse forslagene til Listhaug faller…

Men det er jo god grunn til å undre seg over hva Listhaug egentlig hadde forventet seg? Er hun virkelig så utrolig naiv, at hun trodde  Stortinget ville vedta hennes forslag? Og det etter alle de signalene som er kommet omtrent helt siden disse forslagene hennes ble presentert for første gang? For meg har det virket som om hun nesten har holdt stø kurs rett mot et isfjell. Der hun nå er blitt overrasket og bekymret når det ser ut som dette vil ende med fullt havari. Nei, her er det mye som ikke stemmer. Enten har det foregått et spill bak kulissene og som det sannelig ikke er lett å bli klok på. Eller så må denne dama være helt utillatelig og utilgivelig naiv!

Og det er ikke en dag for tidlig at både hun og resten av gjengen i FrP nå vil få oppleve sannhetens øyeblikk. For dersom det skulle ha vært det minste håp om å få disse forslagene gjennom i et meget innvandringsvennlig Storting, da måtte FrP gjort det klinkende klart at de ville GÅ UT AV REGJERINGEN, dersom disse forslagene ikke ble vedtatt. Subsidiært fikk det bli opp til Høyre om de også ville gå av  eller forsøke å regjere aleine sammen med Krf og V. Og så søke samarbeid med FrP fra sak til sak.

For slik det nå ser ut til å ende, så er det landet og det norske folk som sitter igjen med Svarteper, og som den store taper. Og der vi ikke vil få noen som helst innstramninger av betydning. Grenseportene vil forbli på vidt gap og Norge vil fremstå som det mest naive landet og folket vi er. Der vi vil fortsette å forbli et svært attraktivt land for enhver inntrenger som trenger et sted han kan ”flykte” til.

Dersom FrP og Listhaug går på denne smellen som jeg frykter vil komme den 10. juni, da har ikke FrP annet valg enn å kaste korta. Alle oppegående mennesker må jo innse at Sylvi Listhaug kan da ikke lenger sitte med denne jobben. Og det fordi hun verken vil eller kan ta ansvaret for å administrere og iverksette noe som i praksis ikke betyr noen verdens ting. Der hun samtidig vil miste både ansikt og all respekt.

Dette vil også medføre at Siv Jensen ikke har annet valg enn å gi beskjed til Erna at spillet er over. Og der hun i ei faderlig fart kommer seg ut av denne koalisjonen som aldri har hatt livets rett.  Det skal bli moro å følge med, dersom Listhaug går av. Og om Siv er dum nok til å fortsette. Der hun kanskje i tillegg erstatter Listhaug med en eller annen nikkedukke?

Og da er det ingen tvil om at FrP må påregne nok et byks ned på meningsmålingene og regne med å miste ikke så rent få av sine kjernevelgere. For hva er vitsen med å stemme på FrP når de i praksis må føre en politikk som likegodt kunne vært SV eller MDG sin politikk? For når FrP kan svelge denne monsterkamelen, samtidig som de har glemt at dette var partiet for folk flest, til sterkt nedsettelse av skatter og avgifter, der alt dette er glemt.  Samtidig som de innfører ei flyseteavgift som legger ned en hel flyplass og sender tusenvis av mennesker ut i arbeidsledighet. Mens en rekke flyselskap må kutte i flere flyruter både innenlands og utenlands. Ja, når de er med på slikt, da kan de nok svelge hva som helst. Der vi overhode ikke trenger dette partiet og som ganske sikkert har sett sine beste dager!

NARVIK, 08.07.2016  AMUND GARFORS