NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 10. juni 2016

Sveitsisk tunnel åpner med NWO satanisk seremoni

Av Arit Sen

Det begynner å bli åpenbart hva som skjer – satanistene kommer fram i lyset.

1. juni 2016 fant det sted en stor seremoni som markerte åpningen av denne tunnelen i Sveits. Tilstede var Tysklands Angela Merkel, den sosialistiske statsministeren i Frankrike, Hollande og også presidentene i Sveits og Italia.

Gotthard-tunnelen er en 57 km lang tunnel under alpene i Sveits, og den kobler opp mot togsystemet i Tyskland. Dette er den lengste og dypeste tunnelen på denne planeten (som vi vet om).

De gravde den ut med de gigantiske gravemaskiner som de brukte for å bygge tunnelen under kanalen mellom Frankrike og Storbritannia.

Videoene nedenfor viser det som ser ut til å være to seremonier (en utenfor og en inne i tunnelen). Begge er fulle av sataniske symboler. Du må se det for å tro det! De har endatil en Satan-inspirert figur med en Baphomet maske med horn. Denne figuren hvirvler rundt som en dervish, omgitt av dansende demoner.

Hva med den vingede babyen med sorte øyne og nakne bryster? Alle slags hvite dansere, kledd bare i undertøyet, gjør nifse bevegelser, kaster hvitt pulver, skitt eller noe slikt dritt over seg selv, mens de virvler rundt i manisk raseri og skriker som gale.

Som zombier marsjerer tilsynelatende tunnelarbeidere (i virkeligheten er de profesjonelle dansere) i oransje arbeidsuniformer.

Jeg vil ikke prøve å analysere nøyaktig hva det betyr, siden jeg ikke er ekspert på det okkulte (snarere tvert imot), men jeg vil påstå at jeg gjenkjenner ondskap når jeg ser det.

Vi vet at Satan er denne verdens gud (2. Kor. 4.4) og at politikerne er Satans tjenere på jorden. Politikerne påstår at de er kristne eller ateister, men dette er løgn. I virkeligheten er politikerne satanister og tilber Satan. Vi ser nå at satanistene kommer ut i lyset og tilber Satan helt åpenlyst. De borer en tunnel ned til helvete og bønnfaller Satan om å komme opp av avgrunnen. Satan blir assosiert med «Avgrunn» flere steder i Bibelen, f.eks Åp 9,11 hvor det står: «Til konge over seg hadde de avgrunnens engel», eller Åp 11,7, hvor det står: «Men når de har fullført sitt vitnesbyrd, da skal dyret som stiger opp fra avgrunnen, føre krig mot dem, seire over dem og drepe dem.»

Kall meg gjerne konspirasjonsteoretiker, men dette er åpenbar Satan-tilbedelse. Til og med en erkekommunist som Pål Steigan sier at den som ikke tror på konspirasjoner i dag, han følger rett og slett ikke med på hva som foregår.

Her er videoer som viser åpningen av Gotthard-tunnelen, og som forklarer det sataniske symbolspråket.


Arit Sen

UNDERSKRIFTSKAMPANJE
Nei til å flytte finanstilsynet til EU
Nå må folket våkne før all makt er sneket ut av Norge gjennom bakdøra på Stortinget! De folkevalgte har bestemt at de vil flytte hele finanstilsynet til ESA i Brussel. Dette innebærer myndighetsoverføring til EU og avståelse av norsk suverenitet som krever 3/4 flertall etter Grunnlovens §115. Det er første gang siden 1992 at paragrafen tas i bruk. Flere juridiske eksperter har advart mot å gjøre dette, da det potensielt strider mot Grunnloven og får presedens for andre områder. Likevel vil Stortinget hastebehandle suverenitetsavståelsen uten en offentlig utredning. Skriv under på at du fortsatt vil ha et fritt og selvstendig Norge!
Støtter du denne kampanjen? 
Trykk JA, jeg vil skrive under