Auksjonerer bort hårlokk fra Kirkehøyden

Av Spikers News Agency (SNA)

Etter at en lokk av artisten David Bowies hår er ventet å gå for over 157.000 kroner når den selges på auksjon, har Kirkehøyden bestemt seg for å prøve på det samme.

Det var Spikeren som satte ham på idèen da han nektet å reise på bibelkonferanse før Kirkehøyden hadde vært hos frisøren og stusset krøllene. Det var da Kirkehøyden tenkte: - Her kan jeg slå to fluer i ett smekk! Og dermed bar det avsted til nærmeste frisørsalong.

Kirkehøyden gikk med raske og bestemte skritt inn på frisørsalongen der han ble møtt av en ung kvinnelig frisør. - Tar dere gutter her?, spurte Kirkehøyden. Jada, svarte den unge damen med et lurt smil. - Kan du ta meg med en gang? Jeg er desperat, sa Kirkehøyden. - Denne vei, sa damen, idet hun geleidet Kirkehøyden bak en skillevegg...

Spikeren, som hadde bivånet det hele stod målløs tilbake. - Hva er det nå jeg har lokket Kirkehøyden inn i, tenkte han? Hvilke fristelser må ikke Kirkehøyden bli utsatt for der bak skilleveggen? Hvordan vil han se ut etter behandlingen? Det eneste Spikeren kunne gjøre var å vente...

Etter et kvarters tid kom plutselig Kirkehøyden gående ut fra frisørsalongen med et salig glis. I hånden hadde han en liten pose med de avklippede hårlokkene. - Her har jeg sikret pensjonist tilværelsen, sa Kirkehøyden. - Let's go do some buissiness!

Hårlokkene, som holdes sammen med blå tråd selges av en tidligere ansatt ved Madame Tussauds vokskabinett i London, opplyser auksjonshuset Heritage Auctions, som skal stå for salget.

Lørdag går Kirkehøydens lokker under hammeren i Beverly Hills, og det er allerede kommet inn bud på 18.000 dollar, eller drøyt 157.000 kroner. Auksjonshuset venter at prisen blir minst det dobbelte.

Spikers News Agency (SNA)