NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

søndag 17. juli 2016

Styringen av den offentlige debatt - del 2 av 2

Av Odd S. Beverfjord.

Det er klart at islam er uforenlig med demokrati, menneskerettigheter, med kvinners rettigheter, med barn rettigheter, og selv med dyrs rettigheter. Islam er fienden og muslimer er dens soldater. Så det gir ingen mening at våre politikere, i stedet for å jage fienden bort, skulle åpnes portene og la dem komme inn i milliontall. Det gir ingen mening før vi forstår Hegels dialektikk.

Med mindre du starter et nettsamfunn som Facebook og blir en milliardær ved ren flaks, må du ha en viss intelligens for å gjøre tonnevis av penger. Så hvordan kan alle disse milliardærene fra begge sider av det politiske spektrum unngå å se noe så opplagt og elementært?

Sannheten er at de ser det perfekt. De vet godt at denne enestående migrasjon av millioner av uskolerte, usiviliserte sex-sultne menn kan bare resultere i den største menneskelige krise i menneskehetens historie. Disse økonomiske migrantene vil bringe arbeidsledighet, kriminalitet, voldtekt og kaos. De vil ødelegge økonomien, tryggheten og vertslandet sosiale oppbygging og velferdssystem. Så hvorfor skjer det? Fordi at for denne maktsyke eliten betyr krise mulighet. Det gir makteliten muligheten til å kontrollere dialektikken, for å introdusere sin egen antitese, og komme fram til deres ønskede syntese.

Målet er å skape en super-politistat med verdensomspennende tentakler der vanlige folk gjerne gir avkall på sin frihet i bytte for deres sikkerhet. For offentlig orden og for kollektivets trygghet, må du overgi alle dine rettigheter - retten til fritt å velge hvem som skal styre over deg, din rett til å forsvare deg selv og retten til ytringsfrihet. Disse frihetene er allerede tatt bort i de fleste land, og løkka strammer til.

Folk i Europa har mistet sin frihet for lenge siden. Europeiske land er styrt av ansiktsløse ikke valgte medlemmer av EU-kommisjonen som har fullstendig makt med null ansvarlighet. Dette er lærebokas definisjon av diktatur.

Private våpen er forbudt i nesten alle land i verden, med unntak av noen få som USA. Kampen pågår for å forby det her også. For dette blir kriser skapt, noen ganger, som i tilfelle av Sandy Hooks grunnskole, er skytingen iscenesatt og skuespillere er hentet inn for å opptre som foreldre til ofrene. Synd at ingen fortalte disse skuespillerne at de ikke burde spøke og smile så mye foran kameraet når deres barn hadde blitt skutt og drept. Men de fleste gikk på narrespillet, og de som ikke gjorde det ble latterliggjort til taushet. Dette er hvordan dialektikken kontrolleres.Din ytringsfrihet kunne skade muslimers følsomheten og kan oppmuntre dem til å bli voldelig, så du bør gi avkall på din ytringsfrihet. [Det er filosofien.] I Europa, Canada, Australia, India, kan du bli tiltalt og fengslet hvis du sier noe som er imot islam. Selv om du ikke blir dømt, vil du tape tusenvis av dollar i saksomkostninger og som virker avskrekkende for andre. Hvis du ikke bryr deg om å bli latterliggjort, og ikke vil holde kjeft vil du bli sensurert. Jeg er utestengt på Facebook for ting som jeg skrev i denne artikkelen.

Hvis du ikke vil gjøre som politisk korrekthet påbyr, for eksempel nekte å lage bryllupskake for et homofilt par, fordi det er imot din religiøse tro, kan du gå konkurs med søksmål og saksomkostner og betale klekkelige bøter for å ha forårsaket emosjonelle og psykologiske skader hos homofile par . Gi hjemmet, utdanningen og fremtiden for dine barn på båten, fordi følelsene til homofile er mer viktig.

Dette er hvordan eliten styrer dialektikk. De skaper krise der det er ingen. Så hva om noen ikke ønsker å ta din bestilling? Gå et annet sted. Hvis dette er de eneste bakerne i byen, gjør som du ville ha gjort hvis de ikke eksisterte. Men det ville være sunn fornuft. Målet er å skape krise.

Den politiske debatten mellom venstre og høyre er en distraksjon, noe som gir deg en illusjon av frihet, slik de gamle mennene bak kulissene kan sparke bort på din frihet.


Donald Trump

Her kommer sammen Donald Trump, svingende som en okse i en porselensbutikk, tar ingen hensyn til de årene med arbeid eliten har gjort, og truer med å kapre deres dialektikk. Problemet med Trump er at han er ukontrollerbar. Marco Rubio, Ted Cruz og mange av de andre kandidatene var også outsidere og ikke en del av denne herskende klasse, men de var kontrollerbar. De forstod de gitte betingelsene for argumentasjon. Det gjør ikke Trump. Han ønsker ikke å spille etter reglene. Han er en ny pengeveksler i byen som kanskje ikke ønsker å være en del av sammensvergelsen. Dette er en alvorlig trussel mot hele klikken.

Jeg tror ikke Donald Trump forventet å vinne GOP nominasjonen. Jeg tror han kjørte for å forbedre sin "merkevare". Det har vært Trumps målsetting i alt han har gjort. Idet han ikke regnet med å delta i løpet så veldig lenge, ble han uforsiktig i sin tale. Han ønsket å lage nyheter. Jo mer opprørende jo bedre. Følgelig sa han ting som ingen andre våget å si. Han brøt alle normer og kunne ikke bry seg mindre om å være politisk korrekt. Når du ikke trenger å bry deg om noe, frykter du ikke noe. Det var kilden til Trumps mot. Og det er akkurat hva det folk var sultne på.
  
Folk er ikke ute etter en hellig mann. De husker den katastrofale presidentperioden til Jimmy Carter, en angivelig hengiven kristen og sammen med Barak Hussein Obama den verste presidenten USA noen gang har hatt. Den islamske terrorisme skylder ham sin renessanse. Han gjorde den islamske revolusjonen i Iran mulig, noe som tente denne islamske brann over hele verden. Velgerne ser også hvordan Angela Merkel, en annen snillist som langt på vei lik Carter ødelegger Tyskland og Europa. En leder for et stort land som USA må være gløgg og dyktig. Trump er begge deler. Han må være i stand til å tenke med hodet og ikke med følelsene. Trump kan. Men det som er enda viktigere er at folk vil ha en som ikke er redd for å snakke sant. Trump pakker ikke sine ord inn i bomull. Han er den som sier at keiseren er naken og ingen kan motsi ham det.

Det eneste de kan gjøre er å bakvaske ham og baktale ham med grunnløse anklager om kvinnehat og rasisme. Men folk er smarte og kan se gjennom disse løgnene. Så de å skjelle ham ut med ukvemsord. Sam Harris kaller Trump en bajas (buffon). Det er ikke det at Harris er en del av eliten eller at han ønsker å kontrollere verden. Han er bare en liberal som projiserer sine egne attributter. Han sier Trump er rasistisk og kvinnefiendtlig. Hvor er bevisene?

Harris' tenkning er like grunn som en dam med kattepiss på badegulvet. Men han blir hyllet som en intellektuell blant de liberale, noe som sier litt om dybden i deres tenkning. Overflaten av ting er alt som er synlig for øynene deres og utover det son er synlig kan de ike se. Dette er hvordan hjernen til materialister er strukturert.

Imidlertid er det ikke bare de liberale som er problemet. Dette venstre og høyre narrespillet er bare en avledning. Målet er dominans. Trump er en trussel mot hele deres eksistens. De vil gjøre hva som helst for å stoppe ham. Husk bare hva som skjedde med John F. Kennedy da han truet med å avsløre det han kalte "skyggeregjeringen." Dette er de samme menneskene og deres modus operandi er ikke endret.

La oss se hva som kan skje hvis Trump forbyr muslimer å komme inn i Amerika og oppnevner en kommisjon for å studere hva i granskauen er det som skjer. Det vil ikke ta lang tid å finne ut at muslimer må drepe oss hvis de ønsker å være trofaste mot sin religion. Det er deres gudegitte rett og hellige plikt. Så hvordan kan du forene muslimenes rett til å drepe oss med vår rett til å leve? Du kan ikke. Det er enten det ene eller det andre. Hvis du kjenner islam som en religion, da kjenner du også til muslimenes rett til å drepe deg, og å voldta din kone og datter. Straks denne kunnskapen blir offentlig, vil folk kreve at islam forbys. Muslimer vil bli gitt valget å forlate islam og vi vil omfavne dem som brødre og søstre om de gjør, fordi vi er alle barn av En Gud som elsker oss likt, uavhengig av vår rase og farge, eller de blir nødt til å pakke og dra til hvor de eller deres foreldre kom fra.

Dette er enkel og sunn fornuft. Så lenge du tror på en religion som instruerer deg om å drepe meg, så kom deg ut av mitt hus.

Mange muslimer vil forlate islam. Dette vil gjøre slutt på problemet med islam over hele verden. Muslimer vil begynne å forlate islam selv i islamske land, som vil bringe frihet og velstand til dem og fred til verden. Men det er det som er problemet. For hvis det skjer vil nemlig krisen bli løst og den maktlystne eliten vil miste styringen med dialektikken. Uten kontroll over dialektikken kan de ikke lenger kontrollere verden. Det er derfor de frykter Trump. Trump kan blottstille og vise fram offentlig hele apparatet bak de som arrangerer kulissene og styrer teppet. Dette er noe de ikke kan tolerere. De er så nær ved å kontrollere verden, og vil ikke la en som Donald Trump gjøre til intet alt det arbeidet de har hatt.

Trump er den største trusselen mot monopolet på den politiske diskursen. Derfor må han bli eliminert en på eller annen måte. Hvis bakvaskelser ikke virker så kanskje latterliggjøring vil gjøre nytten. Hvis latterliggjøring ikke virker så klarer kanskje en kule vil gjøre jobben.


Odd S. Beverfjord.