NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 4. august 2016

Øystein Aalstad og hans oppgjør med Tor B. Jørgensen

Biskop Tor Berger Jørgensen
Av Amund Garfors.

Må bare takke og bukke for Øystein Aalstad som i Avisa Nordland, 26 juli,  tok et oppgjør med forhenværende Biskop Tor B. Jørgensen. Denne fyren som fikk jobb som biskop, kun fordi han snudde kappa etter vinden og ble kompis med den tidens kirke og undervisningsminister Trond Giske. Og som helst så at ateister og Gudsfornektere, slik Giske selv er, overtok hele Den norske kirke…

Jeg prøvde flere ganger å få kontakt med Jørgensen. Og særlig da han i sin tid var mest opptatt av å finne den beste tomta i Bodø. Der muslimene skulle få lov til å bygge sin store moskee.  Ja, som skulle ruve høyt over ei domkirke i den byen. Snakk om å gå i djevelens tjeneste?

Jeg husker også at han nektet å gå i dialog med meg gjennom avisene, da jeg påpekte hans meget klare og positive holdning til innvandring og islam. Der han ikke hadde den minste motforestilling til å fylle opp hele Bodø med muslimer og inntrengere. For Jørgensen, han burde forstå såpass, at hans jobb som biskop, det var å forsvare kristendommen. Og ikke minst, handle deretter!  Særlig når han visste hvordan kristne i lys av den jihad og det hat og den nedslakting de var utsatt for i de land der disse innvandrerne kom fra. Men han valgte heller å være taus når jeg ba ham om ei forklaring. Der jeg prøvde å påpeke at dagens islam er en form for styresett og en ideologi. Ja, noe langt mer enn religion. Noe han heller underslo. Der han omtrent så på seg sjøl og disse imamene som kolleger. Ja, som jobbet med det samme budskap… Snakk om å være på ville veier?

Forsto ikke Jørgensen de historiske fakta? Slaget ved Pontier i  år 732, ved Lepanto i 1571 eller ved Wien i 1683? Dette er stygge eksempler på hvor nær Europa var å bli overtatt av den islamske ideologi og dets farlige ekspansjon. Men slikt, det vil man heller ikke snakke om i dagens Europa.  Der livsfarlige parallellsamfunn vokser fram i rekordfart. Og no-go-zoner er blitt Europas store mareritt. Bare spør Hege Storhaug! Ja, for all del, les boka hennes! ”Den 11.landeplage”.  Når muslimene blir mange nok, da vil de komme til å utfordre vårt samfunn. Ikke minst ved å lage sine egne lover og regler. Dersom man gjør som Jørgensen gjorde, nemlig lukke sine øyner, da går det galt. For vi må være klar til å håndtere denne utfordringen.  Dersom ikke, og vi bare lar humla suse, da vil det bli langt verre seinere.

Det er på høy tid at dagens kristne og ikke minst våre biskoper og prester står fast ved at vestlige land er kristne! Og ikke lar seg forføre til å tro at alle former for religionsutøvelse er like legitime. Vi må i denne farlige tid tørre å si at islam utgjør en fare. Og det grunnet en liberal og uansvarlig innvandringspolitikk. Millioner av muslimer har emigrert til vestlige land på leiting etter ett bedre og lettere liv. Derfor har islam nå blitt den nest største religionen både i Frankrike, England og i Tyskland. Noe jeg ser på med stor bekymring.

Sannsynligheten for at islam må forbys, slik Frankrike nå stenger en rekke moskeer, for å få bukt med dagens skremmende utvikling, den er stor. Ennå større er sannsynligheten for at vi står foran en kraftig opptrapping av terror og som nesten grenser til krig. Der disse migrantene og inntrengerne er innstilt på å prøve en utvidelse av dagens Intifada. Dersom det er mulig, noe det sikkert er i et Europa uten ledelse, så står også en direkte etnisk krig på deres ønskeliste. Ja, for å sikre seg en utvidelse av territorier. Og dette skyldes dagens politikk fra NATO, EU og Angela Merkel.  Som ennå slipper inn mange migranter som blir ført over Middelhavet via Italia, på skip fra vestlige land. Og som Aalstad påpeker, der ingen har ryggrad til å stoppe galskapen, der ser heller ikke dette særlig lyst ut for noen av oss.

NARVIK, 03.08.2016  AMUND GARFORS (PARTIET DE KRISTNE)