Hvor skal ansvaret til slutt plasseres?

Av Amund Garfors.

Har nettopp kommet tilbake etter en 11-12 dagers rundreise til to av våre større byer samt en mengde tettsteder og bygdesamfunn. Og konklusjonen min er den samme: Dette vanvittige eksperimentet med å invitere alle verdens forskjellige mennesketyper til Norge, det kommer aldri til å gå bra! Ja, det var som jeg hørte Creedence Clearwater Revival synge sangen ”Bad moon rising” inne i hodet mitt. Og jo mer jeg tok til å forstå at Norge ganske sikkert har sett sine beste dager, jo tristere ble jeg.

Noen ganger måtte jeg bare klype meg i armen og lure på om dette landet i hele tatt har noe som heter landegrenser? Eller har vi i det hele tatt politi, politikere eller ansvarlige myndigheter som tar sitt ansvar for denne skremmende utviklinga? En utvikling der hijab, nicab, hettegenser og burka er blitt et helt vanlig syn i Norge. Nei. Ikke noe spesielt hyggelig syn. Men slik blir det. Alt takket være våre naive ledere uten ryggrad og brigaden av ”multukulturister” som aldri ville lytte.

To ting er i hvert fall sikkert og som antakelig vis er godt egnet til å virke skremmende på de fleste, det er når man ser disse fremmende menneskene fra Afrika og Midt-Østen som virrer rundt uten mål og mening. Der de snakker et uforståelig språk og hvor vennligheten ikke akkurat stråler fra dem. For de er ikke annet enn et produkt av en overbefolkning som bare øker i takt med krig og kaos. Der de i tillegg har med seg en religion/ideologi som ikke på noen måter passer inn her hos oss.

Overbefolkning og matmangel går hånd i hånd, noe jeg med rette har prøvd å belyse en rekke ganger, men til ingen nytte. Disse to faktorene er uhyre farlig for et lite land som Norge. Og som dessverre styres av naive og godtroende politikere som overhode ikke er sitt ansvar bevisst.

Dessverre må en i disse farlige tider være realist. For denne utopien som dessverre har fått vokse fram hos våre ledere de siste 20-30 åra, der deres drøm om et samfunn bygget på verdier uten substans og fundament, det kan nemlig bli vår bane. For det er mange av oss som forlengts har oppdaget sviket og som ser ganske dystert på dette eksperimentets stadige nye landevinninger. Og der ”multikulturen” nå er kommet til hver eneste liten avkrok i landet. Nei, vi kan heller ikke bare late som om at alt er såre vel, der vi håper og tror at dette skal ”gå seg til”. Noe det aldri vil! For dette funker bare ikke lenger. Selv om noen prøver å innbille oss det motsatte…

Denne Utopia som våre svært lite ansvarlige politikere ønsker å bygge, det er kun en skremmende drøm som de en dag vil våkne opp fra. Ja, disse maktmenneskene som er helt ute i tåka, samtidig som de er fullstendig historieløse, burde i hvert fall utmerket godt vite at dagens narrative politikk som de kaller for ”berikelse” er en løgn! Og det mens det ”fargerike fellesskap” og ”våre nye landsmenn” skal kalles for nordmenn i følge kongen. Nei, dette er ikke annet enn en slags Soria- Moria fortelling som en dag vil ende i et fascistisk regime på norsk jord!

For i dette sluttproduktet, der alt skal blandes sammen, der ser jeg ikke annet enn oppløsning, apati, splittelse, uro og en nasjon i fritt fall. Og der det neppe blir særlig stor plass til etniske nordmenn. Der en ny gud skal gjelde. En gud som verken er kjærlig eller omsorgsfull over for noen av oss…

Skal et samfunn fungere og være vellykket, da forutsetter dette i utgangspunktet at det er en viss likhet på de fleste områder. En må ha en økonomi som er lik, ikke minst religionen og de sosiale ferdigheter må være på plass. Om ikke, da spør vi om trøbbel. Og i dagens ”multikulturelle” samfunn, der ser vi fort at dette går den gale veien. Der vi like godt kan si det som det er; at dette er et meget farlig eksperiment som er på vei, og som våre politikere forsøker å innføre i landet!

Og aller ytterst på denne farlige aksen står dessverre noen maktsyke politikere som arbeider hensynsløst med sitt mål som er å ødelegge vårt kjære fedreland og det lille vi har igjen av demokratiet. Alle ansvarlige mennesker innser at multikulturideologien strider helt klart mot naturens orden. For alt levende søker alltid sammen med det og de som de har noe til felles med. Multikultur er derfor toppen av menneskelig dårskap, arroganse og enfoldighet!

Nei, jeg har ikke glemt denne AP-dama Anniken Huitfeldt som sa at flerkultur, det skulle vi få om vi likte det eller ikke! Vi får håpe hun tar sitt ansvar den dagen samfunnet bryter sammen. For den dagen ser ut til å være nær. Når vi ser på vår nabo i øst, da kan en miste det lille en har igjen av nattesøvn. Svenskene trodde at deres verdenssyn var fasit for alle kulturer. Og det så lenge gratis bolig, mat og beskyttelse ble gitt. Men nå ser vi at utakk er hva svenskene får tilbake! Der disse inntrengerne svarer med intoleranse, terror, bilbranner, voldtekter og sharia-lover . Nei, det ble heller ingen integrering. Klankulturer, storfamilier og mafia trumfer nå Sverige og andre vestlige samfunnsstrukturer. Mens politikerne måper og forstår ingenting. Når skal de ta sitt ansvar?

Er det Erna Solberg og Høyre som ligger bak dette bedraget her i Norge? Ja, med sine kunnskapsløse, tåpelige og naive forestillinger om islam og muslimer? Men siden AP unektelig har stått for avkristningen av Norge, er det da kanskje for mye forlangt at de også skal stå for av-islamiseringen av Norge, når de tar over dette regjeringsskuespillet i 2017? 

NARVIK, 19.09.2016. AMUND GARFORS