Islam - Vestens store fare!

KRAFTIG ØKNING: Innvandrerandelen i Oslo er nå
(1.1.2015) på 32 prosent. Figur: Statistisk sentralbyrå
Av Amund Garfors.

Vestlige land som Frankrike, Belgia og Tyskland har denne sommeren opplevd terror som har tatt hundrevis av liv. Den samme terror truer nå naive land som Sverige, Danmark og ikke minst Norge som har vært med på krigføring i muslimske land. Et farlig spill som vi burde holdt oss langt vekk fra.

Men dessverre, så skal alltid norske myndigheter være ”beste gutt i klassen,” der de gjerne stiller opp når de blir oppfordret av USA og EU til å gå til krig, der vi bombet Libya sønder og sammen. En vanvittig avgjørelse som har ført til historiens største flyktningkatastrofe i flere land rundt Middelhavet. Og der denne gradvis og nesten usynlige islamiseringen av hele Vest-Europa kan bli dette kontinentets undergang. I høyeste grad når man ser hvilket elendig lederskap både land som Tyskland, Sverige og Frankrike har. Der Norge bare følger hakk i hel. Mens også nordmenn ser ut til å ha resignert og bivåner utskiftingen av sin egen befolkning. Og som går i rekordfart.

Men så lenge folks lommebøker er velfylte, ser det ikke ut til at Ola og Kari Nordmann bryr seg nevneverdig om at befolkningen skiftes ut. Der en primitiv, voldsforherligende ”religion” og ideologi vokser med dramatisk fart. Det mens velferdsstaten sakte men sikkert nedbygges, forandres og går til grunne.

I tillegg er folket blitt hjernevasket og helt likegyldig. Der de bare passivt ser på at våre tidligere frihetsverdier rives vekk. Og det mens de rettigheter våre forfedre har kjempet for og forsvart, langsomt forsvinner. Der t.o.m vår statsminister Erna Solberg og FrP leder, finansminister Siv Jensen omfavner islam som en ”kulturell berikelse”. Ja, der de to kryper for EU og demonstrer for Brussel at Norge er blitt en politisk korrekt nasjon. Og som gjerne lar seg diktere. Bare helt ufyselig!

Og det mens radikal Islam begynner å erobre oss, som disse inntrengerne påstår de har rømt fra. En radikalisme de gjerne vil beholde, så fort de har landet på vestlig jord. Der alle deres krav blir innløst momentant. Og halalslakt og hijab er blitt en del av vår kultur. Mens frihet og demokrati er i ferd med å fases ut, og vår kulturarv snart er en saga blott. Det mens likegyldigheten ruger og strutsene har sovnet med både øyner og sine ører fulle av sand. Eller er vi kanskje vitne til den vestlige sivilisasjons frivillige kollaps og kapitulasjon?

NARVIK, 23.08.2016. Amund Garfors