Jylle og fremmedfrykt

Av Ole Kulterstad.

I en skandaløs artikkel i Firdaposten, lørdag 17. September, er Dag Frøyen på sitt aller verste, frekk, arrogant og stigmatiserende, en mobber av verste slag. Den som får unngjelde er den modige frisøren Merete Hodne som ikke ønsket å klippe/farge håret på en dame i hijab, et besøk som kanskje var mer en demonstrasjon enn et ønske om å få kortere hår.

Jeg kjenner ikke frisøren men støtter de fleste som tør å stå opp mot den katastrofale fremmedgjøringen av landet, der journalister alltid dytter i feil retning.

Noen bør jekke ned disse kjepphøye journalistene som tror vi abonnerer på avisen for at de skal kunne markedsføre egen ekstrem politikk, samtidig som de overkjører vanlige folks meninger og tråkker dem ned i dritten. Motskribenter får sjelden spalteplass, ja de fleste får ikke engang svar!

De skriveføre og politikerne har laget et land som få liker, er det svenske tilstander som er målet? En dag må de røykes ut og stilles til ansvar, - et nytt svikeroppgjør.

Ja, Frøyen, og Hjorten i samme avis, virker kritikkløst begeistret for alle former for masseinnvandring og flerkultur, en innvandring i et slikt omfang at mange vil kalle det en invasjon. De to virker nesten ruset og får ikke nok. At denne politikken nesten alltid fører til etniske-/religiøse konflikter med påfølgende kriger, ser ikke ut til å bekymre disse to superhumanistene. Journalistene ønsker et annet folk, folket ønsker andre journalister.

I dag ser vi den samme oppbyggingen av ekstrem ideologi her som den vi så i slutten av 30 tallet. Men, journalister og venstresidepolitikere forstår seg ikke på ekstremisme og fundamentalisme, de legger sin egen tankegang til grunn, der de burde legge fundamentalistens tankegang til grunn. Frøyen og Hjorten kan selvsagt ikke i sin villeste fantasi tenke seg å overta noen annens land, de er jo så snille og gode. De forstår heller ikke at det blir helt feil å importere folk som er opplært til å hate oss. Selvpisking blir derfor favorittsporten.

Frøyen avslører sin uvitenhet når han prater om en promille som forklarer sine ekstreme holdninger ut fra mosegrodde bøker. Det blir kanskje ikke like lett å forklare at mer enn 30 % av engelske muslimske studenter ønsket sharialover, i England!

Journalister liker å strø om seg med fine ord som demokrati, ytringsfrihet, solidaritet og inkludering, men slike honnørord kommer kun den politisk korrekte delen av befolkningen til gode, og ikke slike som Hodne.

Ordet "fremmedfrykt" er nærmest blitt et levebrød for nevnte journalister og innvandringslobbyen. Vi som frykter fremtiden og regner med religions-/borgerkrig i løpet av kort historisk tid, blir sett på (i følge de politisk korrekte) som de mest primitive.

Men har disse superjournalistene tenkt på at fremmedfrykten er like naturlig og viktig som immunforsvaret? Alle dyr og mennesker er født med dette og det er derfor visse arter har overlevd, mens de som hadde for lite fremmedfrykt ble utradert. De mer enn 100 nordmenn (flest kvinner) som er drept av innvandrere de siste 25 år hadde etter all sannsynlighet for lite fremmedfrykt. Så kjære leser, vær stolt av din fremmedfrykt, den er medfødt, den er reell, helt naturlig og ingenting å skjemmes for.

Når så noen journalister etter mange år forstår at de har stelt i stand en katastrofe, kaller de det bare for en "utfordring". Kanskje burde vi få en kulturrevolusjonen i redaksjonen, hva om Frøyen ble frisør? Han kan begynne med å klippe Hjorten, etter en tid kunne vi så sende inn en skinnhead som prøvekanin? Faren for skamklipping er minimal.

Så regner jeg med at det blir kråketing i redaksjonen og febrilsk leting etter "brunt grums" som kan stoppe kjeften på en slik brysom leser som meg.

Ole Kulterstad