Svikefulle politikere

Av Amund Garfors.

Kan vi i det hele tatt stole på dagens politikere som er med på å legge dette landet i grav? En behøver ikke være rakettforsker eller professor i sosialøkonomi eller demografi for å se at dette vanvittige eksperimentet, og som noen politikere har tillatt seg, vil ende på samme måte som da S/s ”TITANIC” traff isfjellet…

I tillegg prøver riksmedia så godt de kan å legge lokk på de åpenbare tegn som er under oppseiling og der dessverre sannhet skal skiftes ut med fortielse og løgn. Dette gjør de for å beskytte seg selv, mens de gjerne ofrer sitt eget folk på usannhetens alter.  Og det mens de tvangsforer oss med sine stadige forsøk på at vi skal føle oss skyldige i verdens elendighet.

Jeg kjenner frustrasjonen koker inne i meg når media er mer opptatt av å fylle Norge med asylsøkere, sosialklienter, kommende terrorister og mennesker med totalt forskjellig syn når det kommer til barn og kvinners rettigheter.  Har virkelig ikke politikerne tatt inn over seg at de som betaler gildet for landets undergang, er vanlige folk som ikke ønsker å bidra til at lykkejegere fra den islamske verden skal få realisere seg her i dette landet?

Kanskje det er på tide å minne våre uansvarlige og islamvennlige politikere at asylinstituttet, ALDRI var beregnet for skjulte innvandringsformål for de samme nasjoner som har skrevet under på disse papirene. Men det var kun for å hjelpe et lite fåtall politisk forfulgte i deres hjemland.  Men slik det nå er blitt misbrukt, så har dette asylinstituttet utviklet seg til noe helt annet. Der det fører til uthuling av den opprinnelige ordning til å bli multikulturens største og farligste redskap for å ødelegge en nasjon!

Og det mens feige politikere i samtlige parti, ja t.o.m også i FrP, ser en annen vei. Der også Siv Jensen er blitt svært så stille, etter at hun hylte ut; Mornaaaaa Jens. Der det ikke ser ut til at hun har de store interesser av å sette seg inn i, eller bli opplyst om hva ”multikultur” og islam dreier seg om.

Nei, det er liten tvil om at dagens politikere er mer opptatt av egen prestisje og å være politisk korrekt.  Der de heller nyter når de fyller opp Norge med muslimer og fremmede.  Mens egen befolknings trivsel, sikkerhet og dets beskyttelse heller blir nedprioritert.

Dette er en meget farlig vei de har gitt seg ut på. Farlig fordi, når terroren rammer, da vil den på en grusom måte ytterligere undergrave den tilliten som et hvert demokratisk samfunn er helt avhengig av. For hva er alternativet når politikerne svikter? Slik vi ser både i Sverige, Tyskland og Frankrike? Jo, da må folket ta ansvaret og sjøl danne borgervern for å beskytte seg og sine verdier. Og dette har aldeles ikke noe med såkalt ”høyre-ekstremisme” å gjøre. Men kun et siste skritt før ren borgerkrig bryter ut. Noe man tydelig kan se i en rekke land i Europa i disse tider.

Jeg får stadig telefoner fra folk som roser meg for at jeg er en av de få søm tør åpne kjeften om det uunngåelige som alle ser er på vei. Og til det har jeg bare en ting å si: Det er nemlig min forbannede plikt å snakke ut om dette! Ja, jeg bare påpeker hva som skjer og hvordan våre politikere svikter sitt eget folk. Der jeg kun kaller en spade for en spade. Og skriver om den økende kriminalitet, der narkotika nå er like lett tilgjengelig som en kopp kaffe. Det mens unge jenter blir gruppevoldtatt og der de eldre blir nedprioritert fordi Erna påstår at kassa er tom. Ja, de eldre må ha en fot i grava snart, før de får seg en plass på et eldresenter. Bare fordi pengene skal gå til innvandrere.

Vi har i dette landet aldri før hatt mer behov for nye politikere og nye partier enn det vi nå har. Nei, vi vil ikke lenger ha påtvungne usannheter og plattheter fra disse svikefulle politikerne som bare holder folket for narr. Og som overhode ikke representerer oss. Men kun seg sjøl.  Der de bare er opptatt av sin egen lønn og prestisje. Og ikke minst, bli gjenvalgt.  Dessverre kan vi ikke i dette landet velge sterke ledere, men må ta til takke med forretningsførere som Erna Solberg, Gahr Støre eller Siv Jensen. Bare tragisk!

Det som Norge nå trenger er mer sannhet og åpenhet. Og det mens vi får folkeavstemninger tilsvarende det sveitsiske. Ja, som man virkelig kan kalle for et folkedemokrati. Alt annet er kun et skinndemokrati, hvor folket skal være lydig og kun betale inn skatter og avgifter.  Og et EU/EØS/Schengen som dessverre ga oss en udemokratisk gjeng i Brussel som dikterer det meste. Hvor vi dessverre tapte kontrollen over egne grenser, til en ukontrollert innvandring som med tiden vil legge vårt kjære fedreland i grav!

NARVIK, 18.08.2016. Amund Garfors