Carl I. Hagen vurderer nytt politisk parti

Av Amund Garfors.

Ser i media at Carl I. Hagen mener FrP har mistet sin kraft og er blitt for tamme og lik de andre partiene. Og nå varsler denne tidligere nestor i FrP, at hans tidligere ”hjertebarn” kan komme til å få en tøff konkurrent. Ja, der han truer med enda et nytt opprøresparti i Norge. Og som også undertegnede, med en del forbehold, ønsker hjertelig velkommen…

Jo, jeg kan være enig med Hagen langt på vei, men ikke helt. Han har helt rett i at FrP nå av mange blir sett på som et etablert parti, og som har sovnet på vakt. De er blitt en del av makten og de sitter i regjering. Når den regjeringen dessuten domineres av Høyre, og gang på gang legger seg flate for Venstre og KrF, da er det ikke mye igjen det gamle FrP. Partiet som var et protestparti ”for folk flest” – ved å bruke deres eget uttrykk.

Det Hagen imidlertid ikke synes å være klar over, det er at vi allerede har et reelt knippe av slike partier på utsiden av FrP her i landet. Det finnes en hel liten jungel av mini/mikropartier som på forskjellig basis vil gå atskillig lengre enn FrP. Ikke minst når det gjelder å stoppe masseinnvandringen og snikislamiseringen av Norge. Jeg sikter da til Demokratene, Partiet De Kristne (PDK), Fedrelandspartiet, Norgespartiet, Selvstendighetspartiet, Moderratene m.fl.

Dessverre, så har vi altfor mange ”småkonger” som starter opp slike partier i tro på at de skal bli en reell maktfaktor i norsk politikk. Disse partiene har dessuten en tendens til å tiltrekke seg en del bråkmakere, noe jeg fikk til de grader erfare i mine år i ledelsen av Demokratene. Der PK-media alltid fikk en lett jobb med å diskreditere og latterliggjøre partiet. Og man kan faktisk lure på om dette er en bevisst strategi? Ja, der provokatører plantes, kun for å ødelegge en hver mulighet til å bli enig om noe som helst? Og der krangel om lederjobben, indre personlige konflikter og kamp om verv og karriere, er høydepunktet ved et hvert landsmøte.

Resultatet er i hvert fall at vi ALDRI får se et norsk motstykke til Sverigedemokratene, Dansk Folkeparti, AfD i Tyskland, Nasjonal Front i Frankrike, Geert Wilders sitt Frihetsparti i Nederland eller en Nigel Farage i Storbritannia. Gjennom regjeringssamarbeidet med Høyre, så har PK-eliten sørget for å klippe klørne på FrP så til de grader og så grundig, at de i praksis er ufarliggjort. Når denne regjeringen i tillegg også blir holdt som gisler av minipartiene Venstre og KrF, så gjør det bare vondt verre. Og der en kan gråte over disse tilstandene i kongeriket.

Ingen tvil om at det BURDE vært grunnlag for et protestparti og en slags Donald Trump også her i Norge. Men å starte opp, nok et slikt parti, når vi har en hel haug av dem fra før, da må jeg bare beklage og se på Hagens forslag som temmelig dødfødt!

NARVIK, 15.11.2016  AMUND GARFORS.