NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 11. november 2016

De lange tryners natt

Av Amund Garfors.

Det var vel neppe bare undertegnede som ble sittende oppe, hele natt til onsdag,  for å få med seg det spennende valget i USA, der det ”umulige” ble mulig? For etter mange uker og måneder med et massivt trykk mot Donald Trump, der hat, skremsel og propagandakampanjer i USA og ikke minst i Norge og i resten av Europa, var et daglig fenomen. Ja,  der ivrige løpegutter i media og politikk sto sammen, så valgte likevel det amerikanske folket Donald Trump som sin nye president.

Jo,  det var virkelig morsomt å betrakte ansiktsuttrykkene på de som var mest ivrige for å få Hillary inn i Det Hvite hus. Her kunne man se at skuffelsen var påtakelig.  Ansiktene deres ble etter hvert tårefull og lange.  Det etter hvert som opptellingen fortsatte og sannhetens øyeblikk nærmet seg. Alt deres arbeid med å spre hat mot Trump og hylle den korrupte Hillary hadde ikke båret de fruktene de hadde håpet på.

Også i norske medier var sjokket og skuffelsen stor. Her var masse tid og slitt med å promotere Hillary Clinton som den nye presidenten fullstendig bortkastet.  Der deres håp om å få se henne som USAs 45te president, fullstendig og ettertrykkelig ble lagt i grus. Det mens norske reportere og  nyhetsopplesere ble bleikere og bleikere i ansiktet. Og der skuffelsen lyste av dem. Gledestårene de hadde sett fram til når de skulle presentere Hillary, ja som USAs nye president, de tårene gikk heller over til bedrøvelse, sinne og forbannelse. Mens kommentarene deres var preget av sjokk og vantro.

Nei, jeg kunne ikke fri meg fra å unngå å bivåne denne patetiske forestillingen med en viss skadefryd.  Selv om øyelokka var tunge som bly, så var det ikke til å unngå.  Media og ”ekspertisen” – og ikke minst, så var hver eneste meningsmåling  fullstendig feil.  Ja alle deres spådommer var på ville veier. Der disse globalismens løpegutter og lakeier hadde fått seg en skikkelig kilevink, midt på trynet.  At dette gjorde vondt, ja virkelig vondt, det kunne man tydelig se…

Sannelig så var det ikke bare Demokratene og Hillary som tapte denne kampen. I høyeste grad sitter media igjen som en like stor taper. Alle som en,  ble de avkledd i all sin stakkarslighet.  Og på TV i alle kanaler fra New York, der vi fikk se fra Hillarys valgvake. Hvor hennes gråtende og sinte tilhengere virket som bikkjer som hadde fått bank.

Mitt store ønske nå, det er at Donald Trumps seirer over den korrupte og arrogante eliten der borte i USA,  som vi også dessverre sliter med i Norge, fikk seg en oppvekker den natta. Men med et hjernevasket folk som det norske, og med ledere som ikke er i stand til å tenke, så må nok misnøyen med dagens destruktive innvandringspolitikk og knefall for islam bli atskillig verre, før fornuften seirer også i dette landet.

Men kanskje er det sådd en liten spire av håp og en drøm blant oss som vil bevare og forsvare Norge for våre etterkommere? Der Norge ikke skal ødelegges av globalisme og ondskap. For Norge skal nemlig være og forbli den suverene nasjonalstaten, uten Brussels diktatur! Og der vi skal feie ut disse svikerne på Stortinget som allerede har påført Norge mye skade. Ja, vi skal gjøre som han sa, den godeste Donald Trump: Drain the swamp” – Rens opp i sumpen!

NARVIK, 10.11.2016  AMUND GARFORS